POSLEDICE NESREĆE SU STRAŠNE! Miloš Biković šokirao sve, progovorio o TRAGIČNOM UDESU: Jedan trenutak menja sve! (FOTO)
Foto: Printskrin / Youtube

potresno

POSLEDICE NESREĆE SU STRAŠNE! Miloš Biković šokirao sve, progovorio o TRAGIČNOM UDESU: Jedan trenutak menja sve! (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, Miloš Biković, na svom instagram profilu objavio je fotografiju sa opisom u kojem je uputio snažan apel ljudima da ne sedaju pijani u kola i da budu pažljiviji pri vožnji, a zbog vrlo realne simulacije, uzdrmao je veliki broj ljudi!

Zbog prevelikog broja saobraćajnih nesreća i tragedija koje su postale svakodnevica, Miloš Biković, proslavljeni internacionalni glumac, odlučio je da na svom Instagram profilu objavi fotografiju sa potresnim opisom.

Miloš Biković
foto: Printskrin / Instagram

U tekstu ispod slike Miloš je svojim pratiocima opisao jedan tragičan trenutak. On je dao primer kako izgleda trenutak u kojem se mora saopštiti porodici vesti o nečijoj pogibiji.

1 / 4 Foto: Printskrin / Youtube

– Neprijatna vežba. Zamislite da nekome morate da se izvinite što ste mu autom udarili dete ili majku ili sestru, a posledice udarca su strašne. Kako prilazite vratima gde živi taj čovek ili žena, kako mu/joj gledate u oči, kako vam se grlo suši, kako vam se dlanovi znoje… A posle tog razgovora vas vode u zatvor. Sad zamislite da se to nije desilo. Život je lep, zar ne? Čuvajte ga - napisao je Biković i dodao:

- Imaš izbor, nemaš izgovor! Budite odgovorni i zbog sebe i zbog drugih! U kola bez alkohola – bio je krajnje iskren glumac koji je ovom objavom apelovao na ljude da čuvaju svoje i tuđe živote. Ovo nije jedina Bikovićeva objava koja apeluje bahatim vozačima.

Bikovića na društvenoj mreži Instagram prati veliki broj ljudi. On je svestan koliko, samim tim, može uticati na javnost, a Miloš je jedan od retkih poznatih ličnosti koji je tu moć upotrebio da pozitivan način i u cilju da ljudima razvije svest o nesavesnoj vožnji.

Kurir.rs / Informer.rs

Bonus video:

01:30

Koncert Aco Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track