MOLILA SE BOGU, BILA JE NEVINA! Sin Đorđa Balaševića zbog OVOGA rešio da se OŽENI Nikolinom: Radio sam stvari koje nisam smeo!
Foto: Kurir

NEVEROVATNO

MOLILA SE BOGU, BILA JE NEVINA! Sin Đorđa Balaševića zbog OVOGA rešio da se OŽENI Nikolinom: Radio sam stvari koje nisam smeo!

Pop kultura -

Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, oženio se juče svojom izabranicom Nikolinom, sa kojom čeka bebu.

Njih dvoje su godinama zajedno, a odluku da stanu na ludi kamen doneli su u Izraelu gde ju je Aleksa zaprosio.

Aleksa Balašević
foto: Jelena Ćalasan

- Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje, odnosno bračnu tajnu. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava i u crkvi - ispričao je Aleksa Balašević.

Aleksa Balašević priznao je da je u prošlosti grešio, te da je Nikolina promenila njegov život iz korena:

Aleksa Balašević
foto: Jelena Ćalasan

- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik Cveti i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:16

Aleksa Balašević u Moldaviji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track