BESKUĆNICI BI ZIMI MORALI DA ODU NA KARIBE, TAMO JE TOPLO! Lejdi pravi SKANDALE gde god krene: Svi padaju u nesvest zbog NEUKUSA!
Foto: ITV / Ferrari / Profimedia

IMA SVEGA, OD POSLOVNIH DO MODNIH BRODOLOMA

BESKUĆNICI BI ZIMI MORALI DA ODU NA KARIBE, TAMO JE TOPLO! Lejdi pravi SKANDALE gde god krene: Svi padaju u nesvest zbog NEUKUSA!

Pop kultura -

Lejdi Viktorija Harvi godinama šokira javnost svojim, blago rečeno, ekscentričnim stilom odevanja. Uradila je to i nedavno u Kanu i mnogi sa sigurnošću znaju da nas ubrzo čeka njen novi modni peh.

Kada se ostavi moda po strani, mnogi su zabrinuti zbog njenog izgleda, pa se ranije pisalo da se Lejdi Viktorija Harvi bori sa anoreksijom.

Lejdi Viktorija Harvi
foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Lejdi Viktorija Hervi je naslednica šestog Markiza od Bristola Viktora Hervija, britanskog aristokrate i biznismena, koji je ćerku dobio sa trećom suprugom Lejdi Ivonom. Viktorijin kum je princ Leka, koji je jedini potomak poslednjeg kralja Albanije Zogua Prvog koji je preminuo 1961. pet godina pre nego što se Viktorija rodila.

Želja njenih roditelja bila je da ona pohađa elitni Benenden internat, ali je Viktorija imala druge planove pa je pauzirala i otišla u Firencu na godinu dana. Po povratku u London počela je da se bavi marketingom.

A kada joj je majka ukinula džeparac kao kaznu zbog neuspeha na Unverzitetu Bristol, zaposlila se kao sekretarica producenta Majkla Vinera. Bavila se i manekenstvom, a onda je 2000. otvorila luksuzan butik u Londonu u kojem je pazarila i Viktorija Bekam. Nažalost, nije imala uspeha u ovom poslu, zbog dugova od 350.000 funti zatvorila je prodavnicu već 2001.

Sledeći poslovni poduhvat bio je posao urednice prestižnog magazina koji izlazi dva puta godišnje a koji se bavi modom i zabavom. Nije odolela ni rijaliti programima u kojima je učestvovala 2004. i 2006. godine.

Viktorija Harvi
foto: Profimedia

Veoma oštre reakcije izazvala je 2003. izjavivši sledeće:

- Beskućnici bi zimi morali da odu na neko toplo mesto, recimo Karibe, gde mogu da po ceo dan jedu ribu.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track