BJELOGRLIĆ DOČEKAO SNEG U JUNU! Glumac u kratkim rukavima sa osmehom od UVA DO UVA: Daj malo da se i mi rashladimo! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

NEVEROVATNO

BJELOGRLIĆ DOČEKAO SNEG U JUNU! Glumac u kratkim rukavima sa osmehom od UVA DO UVA: Daj malo da se i mi rashladimo! (VIDEO)

Pop kultura -

Dugoočekivano ostvarenje "Lančana reakcija" reditelja, glumca i producenta Dragana Bjelogrlić smešteno je u vreme "hladnog rata" i besomučne trke za nuklearnim naoružanjem.

Glavna linija priče prati akcident koji se dogodio 1958. u naučnom institutu "Vinča", nadomak Beograda, kada je došlo do nekontrolisanog zračenja u reaktorskoj hali, a koje je dovelo do toga da šestoro mladih istraživača bude izloženo veoma visokim dozama zračenja.

Lancana Reakcija, Dragan Bjelogrlić
foto: Nenad Kostić

- Meni su uvek najteže pripreme za snimanje, a kad sve krene mi je najlepše, jer radim ono za šta sam se spremao - rekao je Bjelogrlić novinarima, koji će "Lančanu reakciju" snimati u Sloveniji i Parizu.

Dragan Bjelogrlić već uveliko radi na snimanju filma, a danas se snimkom na društvenim mrežama pohvalio kako je dočekao sneg u julu.

Bjelogrlić je okačio snimak na kome se vidi kako pada sneg dok on namešta kameru i pokušava da se slika sa timom koji je trenutno na snimanju. Naravno izgleda da je u pitanju lažni sneg koji su koristili za potrebe snimanja, ali sudeći prema komentarima to nije bilo mnogo bitno. Mnogi su oduševljeni prizorom ostavili želje da se i sami malo rashlade na snegu:

- Daj malo da se i mi rashladimo!

Inače, Bjeloglić predvodi veliki autorski tim koji čine: izvršni producent Goran Bjeloglić, direktorka filma Nataša Višić, direktor fotografije Ivan Kostić, scenografkinje Jelena Sopić i Jovana Cvetković, kostimografkinja Marina Medenica… U filmu “Lančana reakcija” glume istaknuti francuski glumci Aleksis Manenti (dobitnik nagrade “Cezar” za film “Jadnici”), Žeremi Laert i Olivije Bartelemi, dok srpski deo ekipe predvode Radivoje Raša Bukvić, Predrag Miki Manojlović, Jovan Jovanović i Alisa Radaković.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track