EVO KAKO IZGLEDA ŽENA KOJA SE UDAVALA 10 PUTA! Nju su isprosili već 28 puta, a ona ne planira da stane: Želi još jednog MUŽA!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

EVO KAKO IZGLEDA ŽENA KOJA SE UDAVALA 10 PUTA! Nju su isprosili već 28 puta, a ona ne planira da stane: Želi još jednog MUŽA!

Ludi svet -

Monet je samohrana majka (52) i zvezda TLC-ove američke serije 'Zavisna od braka', realistične emisije o njenom ljubavnom životu i večnoj potrazi za muževima.

Naime, Monet se do sada udavala 10 puta i jednom bila pred brakom, uvek uverena da je reč o onom "pravom", ali bi se njena veua svaki put raspala. U seriji se činilo da je konačno pronašla svoje mirno utočište i da će se njena veza sa Džonom završiti novim brakom, ali je onda sve krenulo naopako.

Monet
foto: Printscreen YT

Došlo je do sukoba, a potom i ozbiljnog razgovora o tome šta je pogrešno sa njihovom vezom i da li uopšte imaju budućnost pred sobom. Džon je optužio Monet da je ona u velikoj meri odgovorna za neuspehe koje je doživela u prošlim vezama i rekao joj da neće moći da uspe dok se ne pozabavi problemom.

Monet se ozbiljno naljutila i par se razdvojio, a je Džon kasnije priznao da su bili u pravu kada su doneli odluku da raskinu.

Međutim, Monet nije odustala od pronalaska 12. sreće. Ovaj put za stalno. Kamerama je rekla:

- Raskid sa Džonom je težak i tužna sam jer ga volim, ali svađa koja nam se dogodila potvrdila je da on nije pravi izbor za mene.

Dodaje da je veoma bolno doživeti još jedan neuspeh, posebno u vezi u kojoj je toliko radila i toliko ulagala.

Monet
foto: Printscreen YT

- Kažu da najviše boli onaj ko najviše voli i najviše daje. Trenutno bih rekla da ne tražim muža broj 12, ali posle dva meseca oplakivanja raskida, verovatno ću biti spremna - kaže Monet i dodaje da je imala mnogo sreće u životu, jer kad god nešto ružno i teško joj se dogodilo, iz toga bi proizašlo nešto dobro.

- Zato još imam snage da se nadam da ću jednog dana imati dobar brak - kaže on.

Manetina sestra Marsi, koja je u braku 38 godina, takođe je poverila filmskoj ekipi da se nada da će Monet na kraju pronaći trajnu ljubav koju je nekada imala.

- Kada se Monet udavala drugi i treći put, nisam brinula da nešto nije u redu sa njom. Ali kada se udala deveti i deseti put i razvela, a onda upoznala nekog drugog, počela sam da se pitam da li će ikada naći pravog - kaže Marsi, koja je konačno u suzama rekla da najviše na svetu želi da njena sestra doživi šta ona sama ima srećnu vezu.

- Srce mi se slama jer nije uspela. Ona to zaslužuje, zaslužuje da bude srećna i voljena - kaže Marsi.

Inače, njen prvi muž je bio njena srednjoškolska ljubav. Drugi je bio jedna od dve velike životne ljubavi, pa se za njega udavala dva puta, kao i za svog šestog muža. Deveti muž je, kaže, bio veoma harizmatičan, a za njim je bio muškarac kojeg je poznavala od osnovne škole... Džon je bio jedanaesti, ali se na kraju nisu venčali.

- Tačno je da se lako zaljubim, ali ne žurim kada odlučujem da se udam. Do sada su me pitali 28 puta, ali nisam pristao na svaki predlog – kaže ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track