PRVI PUT OBJAVLJENA OVAKVA FOTKA PRINCA VILIJAMA SA DECOM: Mali Luis je pravi nestašni VRAGOLAN, opet opravdao svoj nadimak! FOTO
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Chris Jackson / PA Images / Profimedia

nikad viđena

PRVI PUT OBJAVLJENA OVAKVA FOTKA PRINCA VILIJAMA SA DECOM: Mali Luis je pravi nestašni VRAGOLAN, opet opravdao svoj nadimak! FOTO

Pop kultura -

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su na Instagramu čestitali Dan očeva fotografijom koja je raznežila fanove britanske kraljevske porodice.

Ponosni tata princ Vilijam je pozirao sa svojom decom princezom Šarlot (7) i prinčevima Džordžom (8) i Luisom (4), a svi su se za fotografiju nasmejali od uva do uva.

Princ Luis, Kraljica Elizabeta, Jubilej
foto: Profimedia

S obzirom na to da javnost nema često priliku da ih vidi ovako opuštene, a fotka je odmah postala hit i u kratkom je roku skupila na stotine hiljada lajkova.

"Srećan Dan očeva svim očevima i dedama širom sveta", napisali su uz fotografiju na svom zvaničnom nalogu.

"Predivna porodica", "Odlična fotka, hvala što ste je podelili s nama", "Koliko veselja na jednoj fotografiji", ređali su se pozitivni komentari uz brojne čestitke Vilijamu povodom Dana očeva.

Na fotografiji nastaloj prošle jeseni na porodičnom odmoru u Jordanu, vojvoda od Kembridža nasmejan pozira s princezom Šarlot i princom Džordžom s leve i desne strane, dok mu na ramenima sedi najmlađi sin, princ Luis koji je svojim nestašlucima tokom proslave kraljičinog jubileja nedavno osvojio simpatije javnosti.

I ovaj put je deo pažnje ukrao najmlađi Luis, koji je priredio pravi sšou na nedavnoj proslavi platinastog jubileja svoje prabake, kraljice Elizabete II, a tada se saznalo i da sedmogodišnja princeza voli da glumi šeficu svojoj braći.

Kejt Midlton nije pozirala sa suprugom i decom, ali poznato je kako je zaljubljenica u fotografiju i često sama fotografiše svoju porodicu, pa je moguće je da je upravo ona i ovaj put bila iza objektiva.

Princ Luis, Kraljica Elizabeta, Jubilej
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

Proleće u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track