IDEM KUĆI DA UMREM! Voditeljka sebi predvidela NAJCRNJU SUDBINU: Samo par dana nakon tužnih reči stigla vest da je PREMINULA!
Foto: Printscreen

TUGA

IDEM KUĆI DA UMREM! Voditeljka sebi predvidela NAJCRNJU SUDBINU: Samo par dana nakon tužnih reči stigla vest da je PREMINULA!

Pop kultura -

Poznata irska televizijska voditeljka Ejdin Kenedi preminula je u 43. godini od teške bolesti, prenosi "Daily Mail". Njena smrt usledila je samo nekoliko dana nakon što je priznala javnosti da je u bolnici i zamolila da se "mole za nju".

Ejdin je napisala prošlog utorka da ima krvarenje u stomaku, podelivši fotografiju na kojoj je u toku jedne od 12 transfuzija krvi koje je primila, a potom je dodala i da "ide kući da umre". Nažalost, njena pretpostavka se pokazala tačnom samo tri dana kasnije.

Ejdin Kenedi
foto: Printscreen

- Dakle, u životu mi ne ide baš dobro, i nimalo nisam bolje nego kada sam došla u bolnicu, tako da u suštini - idem kući da umrem, ali dobijam palijativnu negu. Moja deca znaju. Ako ih ikada sretnete, i obratite pažnju na njih, znajte da su najljubaznija, najslađa i najzahvalnija deca - napisala je ona na Tviteru.

Ona je podelila i selfi sa svojim mališanima - Jakobom i Evom, kao i fotografiju crteža koji su joj poklonili i na kome je pisalo:

Za mamu, nadamo se da ćeš uskoro ozdraviti. Volimo te puno.

- Naše vreme ovde na Zemlji je završeno, žao mi je zbog toga. Ali nema više bola ili bolesti za vas sada. Nema više tuge ili traume - dodala je ubrzo.

Ejdin Kenedi
foto: Printscreen

Od Ejdin se opraštaju brojni poznanici i prijatelji na društvenim mrežama, a britanski mediji prenose da je ovo još jedan udarac za njene roditelje, koji su već izgubili troje dece. Njen brat Dara preminuo je u 35. godini od tumora na mozga, a njena sestra Fiona preminula je u 44. godini od raka. Takođe, njen stariji brat Rori poginuo je u saobraćnoj nesreći, kada je imao samo godinu dana.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

01:42

ATRAKTIVNA VODITELJKA JEDVA PREŽIVELA BOLEST! Ležala nedeljama u bolnici i ništa nije jela A TVRDI DA JU JE OVA VRADŽBINA IZLEČILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track