BRITNI SPIRS OTAC NE OSTAVLJA NA MIRU: Opet joj sprema PAKAO! Nameračio se da joj zagorča život po svaku cenu!
Foto: Profimedia, EPA

JEZIVO

BRITNI SPIRS OTAC NE OSTAVLJA NA MIRU: Opet joj sprema PAKAO! Nameračio se da joj zagorča život po svaku cenu!

Pop kultura -

Džejmi Spirs tvrdi da je njegova ćerka Britni Spirs zaradila 15 miliona dolara na memoarima koje piše i u kojima obećava da će razotkriti sve detalje života pod njegovim starateljstvom.

On trenutno priprema slučaj protiv sopstvene ćerke. U sudskim dokumentima do kojih je došao Entertainment Tonight pominje se njegovo pravo na tužbu protiv Britni zato što ona iznosi "huškačke i neutemeljene tvrdnje protiv njega" na Instagramu.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Prema dokumentima, otac sada pokušava da natera ćerku, koja se nedavno udala za Sema Asgarija, da da svoj iskaz, a njega bi njegovi advokati želeli da iskoriste u svojoj obrani. Njegovi advokati tvrde da pop princeza to izbegava zbog knjige, te da u memoarima piše o istim stvarima o kojima odbija da govori pod zakletvom.

Džejmijev pravni tim kaže kako Britni govori da izbegava svedočenje jer bi to moglo da uključuje ulazak u "emocionalno teške teme", ali insistira da taj njen argument uopšte ne stoji.

Britni Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

Pozivajući se na njene objave na društvenim mrežama o starateljstvu koje je zvanično prekinuto u novembru, i njenom ugovoru o knjizi, Džejmijev pravni tim piše: "Smešno je da Britni može da govori o pitanjima koja sama javno postavlja (uključujući unovčenje čeka od 15 miliona dolara), ali bi bila 'neopravdano opterećena' parnicom koju su inicirali njeni pravni savetnici."

Ova referenca na Britnin ugovor o knjizi nije prvo spominjanje 15 milijona dolara, iako su mediji koji su izveštavali o nadolazećim memoarima pevačice u februaru citirali neidentifikovane izvore i nije poznato da li je cifra zaista ta, možda veća ili manja.

Britni Spirs
foto: Printscreen/Instagram

Sudski dokumenti o očevoj tužbi pojavili su se nedugo nakon što je Britnin advokat Metju Rozengart podneo zahtev da se Džejmi primora na očitovanje tj. davanje iskaza zbog njegovog ponašanja u vreme dok je bio ćerkin staratelj.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:42

BRITNI SPIRS KONAČNO PRIZNALA KAKO SE OSEĆA: Šuškalo se da je pevačica zatočena u svom DOMU, a ona objasnila kako stoje STVARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track