SKANDAL NASRED ULICE! Isplivali detalji TURBULENTNE veze Šakire i Pikea, godinama nisu bili u dobrim odnosima i vešto krili TAJNU
Foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

dobro krili

SKANDAL NASRED ULICE! Isplivali detalji TURBULENTNE veze Šakire i Pikea, godinama nisu bili u dobrim odnosima i vešto krili TAJNU

Pop kultura -

Vest da se posle 12 godina veze pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike razilaze, odjeknula je kao bomba u javnosti. Brojni obožavaoci nisu mogli da veruju, a ubrzo su krenule razne priče i kako se čini, poznatom paru, nisu baš cvetale ruže.

Svakog dana su isplivavale nove priče, a sve su se vrtele oko prevare.

Šakira
foto: Profimedia

Takođe, španski mediji su preneli da ta poslednje Pikeova prevara nije prva i da zapravo to traje mnogo duže.

Otkriveno je i da se par svađao na ulici, urlajući jedno na drugo i da je Šakira završila sa povredom, koja ju je naterala da otkaže koncert i kasnije celu turneju jer je izgubila glas, prenosi Marca.com.

Šakira, Dženifer Lopez
foto: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia

Španska novinarka Silvija Taules je otkrila neke ključne elemente vezane za kolumbijsku pevačicu i španskog fudbalera na španskoj televizijskom stanici Tele 5's Salvame programme. Takođe je objasnila i da problemi para sežu najmanje do 2017. godine.

Naime, te godine Šakira i Pike su imali ozbiljnu krizu u vezi zbog navodnog neverstva, kako kaže Silvija. Taj sukob se toliko intenzivirao da je jedna veoma glasna svađa rezultirala time da Šakira ostane bez glasa. Pevačica je navodno morala da otkaže turneju zbog toga.

- Svađali su se nasred ulice ispred svih - objasnila je novinarka i nastavila:

Šakira
foto: Profimedia

- Njihova veza se izlizala mnogo ranije nego što svi misle i duže nego što javnost zna - a zatim dodala da Pikeove prevare i partijanje nisu ništa novo.

- Pikeova slava, odnosno reputacija na sceni noćnog života i klubova je odavno poznata i to nije ništa novo - rekla je.

Inače, Pike je uslikan sa nepoznatom plavušom u provodu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track