SVETSKI DAN MUZIKE NA TAŠU: Fešta uz Neleta Karajlića i Stefana Milenkovića
Foto: Nebojša Babić

Premijera projekta Rok el klasiko

SVETSKI DAN MUZIKE NA TAŠU: Fešta uz Neleta Karajlića i Stefana Milenkovića

Kultura -

Stefan Milenković i Nele Karajlić će sutra od 21 sat na stadionu Tašmajdan publici predstaviti svoj prvi zajednički autorski projekat "Rok el klasiko".

Stefan Milenković
foto: Ana Paunković

Stefanu će podršku dati članovi Gudačke reprezentacije mladih, a uz Neleta će nastupiti njegov bend Osiromašeni uranijum. Ulaznice za sedenje u parteru su rasprodate, a ostalo je još malo karta za parter i tribine, najavljuju organizatori. Na Svetski dan muzike publika će prisustvovati neviđenom muzičkom, scenskom i umetničkom spektaklu, jer do sada niko na ovaj način nije spojio rokenrol i klasičnu muziku. Na bini će se naći rok bend i gudači. Kompozitorka Ana Krstajić je imala ulogu muzičkog prevodioca i maestralno je pronašla nit koja je povezala popularne pesme Zabranjenog pušenja i vrhunska dela klasične muzike tako da se spoj ne čuje, a rezultat su jedinstvena muzička dela, koja pokazuju da je moguće spojiti naizgled nespojivo.

Nele Karajlić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Bonus video:

09:30

STEFAN MILENKOVIĆ SPREMA INTERNACIONALNI SPEKTAKL: Sa grupom mladih nastupaće na izložbi Expo 2020 Dubai! Ovo su detalji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja