UŽASAN RAT JOJ DONEO TEŠKO DETINJSTVO, A LJUBAV SA CVETKOVIĆEM SREĆU: Poznata glumica se zbog OVOGA razvela od oca svoje dece!
Foto: Marina Lopičić

jako su se voleli!

UŽASAN RAT JOJ DONEO TEŠKO DETINJSTVO, A LJUBAV SA CVETKOVIĆEM SREĆU: Poznata glumica se zbog OVOGA razvela od oca svoje dece!

Pop kultura -

Svetozar Cvetković i Jelena Đokić, dvoje glumaca koji važe za najrespektabilnije u svom poslu, pre 15 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako se često mogu sresti kao par, o porodičnom životu nerado su govorili.

- Privatnost mora biti moja i onih koji sa mnom dele krov nad glavom. Živim javni život na sceni i filmu, ta javnost je sasvim dovoljna - izjavio je u intervjuu za "Hello" glumac koga ovih dana gledamo u serijama "Radio Mileva“ i "Jovanka Broz – tajne službe“.

Svetozar Cvetković
foto: Dragana Udovičić

Ipak, nije tajna da je Svetozar Cvetković pre nego što je Jeleni rekao sudbonosno "da“ već bio u braku, iz kojeg ima ćerku Deu.

Sa koleginicom, zvezdom nove televizijske serije "Crna svadba“, dobio je sina Luku i ćerku Klaru. Zanimljivo je da su se Svetozar Cvetković i Jelena Đokić upoznali još 2000. godine, a venčali šest godina kasnije.

Odgovarajući na pitanje da li suprug i ona, budući da su iz iste profesije, kritikuju jedno drugo, umetnica je nedavno izjavila...

- Dosta smo surovi, ali to su konstruktivne kritike koje pomažu da u ulozi nešto izmenimo, popravimo.

Pa je na temu roditeljstva je dodala...

- Veoma je važno poverenje koje izgradite, na tome ja plasiram svoje roditeljstvo. Ćerka je trenutno u pubertetu, te se tu malo javljaju problemi. Odnosno, veći su izazovi za roditelja. Smatram da sama mora da prođe kroz to. U procesu odrastanja dete mora da ima svoje uspone i padove, ali važno je da zna da ću uvek biti uz nju.

Jelena Đokić, Svetozar Cvetković
foto: Dragan Kadić

Glumica je rođena u Splitu 1977. godine, ali tokom rata na ovim prostorima bila je prinuđena da se preseli u Srbiju. Njena porodica je odabrala Mladenovac. Nakon toga je sa porodicom otišla u Herceg Novi, pa upisala glumu na Cetinju. Danas, kao i suprug, stalni je član Ateljea 212.

Njih dvoje već godinama uživaju u skladnom braku. Svetozar je u jednom intervjuu istakao da je u Jeleni našao pravog sagovornika.

Poznati glumački par zvanično je podneo papire za razvod sudu, pa u martu ove godine i stavili tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine.

Inače, kao što smo već pisali, kriza u braku poznatih glumaca počela je tokom pandemije virusa korona, pa su rešili da se raziđu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track