POZNATA MISICA RODILA DETE POSLE 14. POBAČAJA! Rekli joj da zbog OVOGA nikada neće moći da izgura trudnoću, a onda se desilo ČUDO!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

POZNATA MISICA RODILA DETE POSLE 14. POBAČAJA! Rekli joj da zbog OVOGA nikada neće moći da izgura trudnoću, a onda se desilo ČUDO!

Žena -

Irska manekenka Rosana Dejvison bila je se 2003. Mis sveta. Danas je srećna i ponosna majka troje dece, ali sam put do majčinstva nije nimalo bio lak i jednostavan za nju.

Ona je sa svojim suprugom Vesom Kvikeom pre dve godine dobila blizance Huga i Oskara, dok im je devojčicu Sofiju, godinu dana pre toga rodila surogat majka. Rosana je iskreno priznala da je doživela čak 14 pobačaja.

Rosana Dejvison
foto: Printscreen

- Uvek sam otvoreno govorila o svojih 14 izgubljenih trudnoća i svojim problemima sa plodnošću. Rečeno mi je da najverovatnije nikad neću moći da iznesem trudnoću zbog urođene disfuncije imunog sistema. Moji lekari nikad nisu mogli da mi objasne zašto ne mogu da iznesem trudnoću. Verovatno će mi to zauvek ostati misterija. Svejedno, čuda se dešavaju i ja sam primer za to. Možda im treba mnogo vremena, ali mogu da se dese na najmagičnije načine - poručila je prilikom objave o trudnoći.

Na osnovu sopstvenog iskustva ona je na Instagramu podelila nekoliko saveta svim mladim mamama.

Pre samo par godina nismo imali ni jedno dete, a sada ih imamo troje. Kad je Sofija stigla, nismo znali da menjamo pelene, a sad to radimo zatvorenih očiju. Vremenom sve dođe na svoje mesto i postaje lakše - kazala je bivša misica.Iako ljudi beže od rutine, ona ističe da je ona ključna.

Rosana Dejvison
foto: Printscreen

- Uz dobru organizaciju uvek ćete naći par minuta za sebe, čak i uz tri mala deteta u kući - dodala je ona.

Upozorila je da novopečeni roditelji moraju da se pripreme na to da će dete postati glavna tema svih razgovora u kući, ali i priznala da ponekad sanjari o danima kad je bila slobodnija.

- Suprug i ja često razgovaramo o menjanju pelena, ali pokušavamo da pričamo i o drugim stvarima. Prisećamo se vremena kad smo izlazili na večere i pitamo se kad će se to ponoviti. Možda za dve godine, a možda za 10 - kaže.

Na kraju, pomenula je i nedostatak sna, problem s kojim se suočavaju gotovo svi mladi roditelji.

Rosana Dejvison
foto: Printscreen

- Sofija nas je naučila da nećemo umreti ako spavamo samo četiri sata tokom noći - dodala je za kraj Rosana.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

16:13

Trudnoća povećava rizik od stvaranja kamena u bubregu: Evo šta savetuju lekari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track