HOLIVUDSKI GLUMAC SE GORKO KAJE ZBOG JEDNE ODLUKE: Ako niste hrabri da se zauzmete za ono u šta verujete, kasnije to plaćate!
Foto: Profimedia

priznao

HOLIVUDSKI GLUMAC SE GORKO KAJE ZBOG JEDNE ODLUKE: Ako niste hrabri da se zauzmete za ono u šta verujete, kasnije to plaćate!

Pop kultura -

Glumac Martin Šin (81) kaže da je njegovo legalno ime još uvek Ramon Estevez i da žali što ga je promenio zbog svoje karijere.

- To je nešto za čime žalim. Nikada službeno nisam promenio ime. U mojoj krštenici još uvek je Ramon Estevez - rekao je i dodao da je njegovo službeno ime i na pasoš, bračnoj i vozačkoj dozvoli u razgovoru za "Closer Weekly".

Martin Šin, Emilo Estevez
foto: Profimedia

- Ponekad vas nagovore na to kada nemate dovoljno uvida ili čak dovoljno hrabrosti da se zauzmete za ono u što verujete, a kasnije to platite. Ali, naravno, govorim samo u svoje ime - rekao je glumac.

Njegova dva sina, glumci Čarli Šin (56) i Emilio Estevez (60), podelili su se kada je reč o prezimenu pa su oboje odabrali različita.

Čarli Šin
foto: Profimedia

Martin priznaje da u to vreme nije bio ni svestan da su njegovi sinovi zainteresovani za glumu jer je bio previše zauzet vlastitom karijerom i izdržavanjem svoje porodice.

- Jedini uticaj koji sam imao na Emilija bio je da zadrži svoje ime. Kad je počeo, njegov agent mu je savetovao da promeni ime u Šin, a on to nije hteo da uradi i hvala Bogu da nije - priznao je glumac.

Martin Šin
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track