OMILJENI ITALIJAN NAPOKON U SRBIJI: Počela prodaja karata za koncert ČUVENOG Erosa Ramacotija!
Foto: Nemanja Đorđević

NEVEROVATNO

OMILJENI ITALIJAN NAPOKON U SRBIJI: Počela prodaja karata za koncert ČUVENOG Erosa Ramacotija!

Pop kultura -

Italijanski pop - rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramacoti, svoj veliki povratak obeležava novim albumom “BATTITO INFINITO” i istoimenom svetskom turnejom. Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj 35 godisnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je novi album pod nazivom “BATTITO INFINITO” koji izlazi 16. septembra 2022. godine, a prvi singl “AMA” koji simbolizuje manifest obnovljenog umetničkog identiteta i ujedno povratak jednog od međunarodno najomiljenijih italijanskih umetnika, biće dostupan na svim digitalnim platformama već danas 23. juna od 10 časova.

Eros Ramacoti
foto: Profimedia

Prednarudžbine za novi album “BATTITO INFINITO” biće moguće od sutra 10. juna od 10 časova, a svi oni koji budu izvršili kupovinu albuma do 19. juna dobiće kodove za ekskluzivnu 48-satnu pretprodaju karata za svetsku turneju. Generalna prodaja ulaznica počinje danas 23. juna od 10 časova putem veb - sajtova.

Eros Ramacoti
foto: Profimedia

Zadivljujuća avantura, svetska turneja pod nazivom “BATTITO INFINITO” održaće se od septembra 2022. do maja 2023. a maestralni Eros Ramacoti posetiće mnoge svetske gradove i sa svojom armijom fanova krenuće na pravo muzičko putovanje. Spisak svih gradova u kojima će se koncerti realizovati biće dostupan od sutra na oficijalnom veb - sajtu Erosa Ramacotija, a veličanstveni koncert u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije rezervisan je za 21.04.2023. godine od 21h.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:47

ACO PEJOVIĆ JE NAJVEĆI ŠMEKER NA ESTRADI! Pevač Magla benda otkrio: Dopada mi se njegova ličnost KONCERT SAM JAKO EMOTIVNO DOŽIVEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track