VENČANICU PLATILA SAMO 420 DINARA! Blistala u jeftinom autfitu za najlepši dan života: Ovako svaka mlada treba da se oseća!
Foto: Printscreen/Tik Tok

izgleda genijalno

VENČANICU PLATILA SAMO 420 DINARA! Blistala u jeftinom autfitu za najlepši dan života: Ovako svaka mlada treba da se oseća!

Žena -

Jedna amerikanka, po imenu Džilijan Linč želela je da ima savršenu venčanicu.

Ona je naravno želela da se u svakom trenutku oseća prijatno i prelepo kao svaka buduća nevesta, ali za razliku od mnogih rešila je da kupi haljinu na koju neće potrošiti mnogo para. Iz tod razloga je izbegla skupe salone za venčanice i okrenula se starim, dobrim second hand radnjama.

- Nikad nisam ni planirala da obilazim salone venčanica, a second hand je ubrzo iskrsla kao opcija - rekla je Džilijan za "Insider".

S obzirom da je ova kovrdžava dama bila u potrazi za jednostavnom belom haljinom, a ne pravom, raskošnom venčanicom ovo nije bio pretežak zadatak. Džilijan je ubrzo nabasala na haljinu iz svojih snova i to za svega 3.75 dolara, odnosno 417 dinara.

Reč je o polovnoj haljini sa potpisom dizajnerke Kamile Koeljo čija je stvarna cena 220 dolara, a ovaj model je sveden i prefinjen - dugačak, na tanke bretele i sa dubokim šlicem.

Džilijan isprva nije bila sigurna u odluku da na svoj najvažniji dan nosi baš ovakvu venčanicu, ali nakon što je TikTok video na kom je pokazala haljinu pregledan više od 2 miliona puta, shvatila je da nema greške sa tim izborom.

Ipak, morala je da odnese haljinu kod krojačice kako bi napravila sitne promene, što je zapravo bio i najskuplji deo posla - račun je iznosio 110 dolara. Cipele je platila 8 dolara, a za šminku i frizuru se pobrinula sama, tako da je čitav autfit za venčanje platila tačno 121, 75 dolara.

- Mislim da se nikada nisam osećala tako dobro u nečemu. Ovako bi svaka mlada trebalo da se oseća na dan svog venčanja, kao da je na vrhuncu lepote. Upravo tako sam se i ja osećala kada sam obukla svoju haljinu - objasnila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:23

Saša Matić stigao venčanje Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja