PREVARANTU S TINDERA KONAČNO ODZVONILO: Ne gine mu ZATVOR! Opljačkao GOMILU ŽENA, a sad mu KONAČNO sve dolazi na naplatu!
Foto: Printskrin/Instagram

Istina isplivala na videlo

PREVARANTU S TINDERA KONAČNO ODZVONILO: Ne gine mu ZATVOR! Opljačkao GOMILU ŽENA, a sad mu KONAČNO sve dolazi na naplatu!

Pop kultura -

"Filmski" lik koji je početkom ove godine privukao pažnju celog sveta, a kog smo zapamtili kao "prevaranta s Tindera", uskoro će se naći oči u oči sa porodicom pod čijim se prezimenom krio dok je vešto manipulisao ženama, ali i njihovim novcem.

Varalica sa Tindera, Simon Hayut
foto: Printskrin/Instagram

Pretvarajući se da je naslednik bogate izraelske porodice Sajmon Hajut, kako se predstavljao, živeo je na visokoj nozi, a sve su mu obezbedile žene iz kojih je, izmišljenim pričama, izvlačio ogromne svote novca.

Sajmon će se sada, tačnije sledeće nedelje, suočiti na sudu sa porodicom na osnovu čijeg prezimena se obogatio, a koja ga je na kraju i tužila.

Čagit Levijev, izvršna direktorka "Leviev Group USA" i ćerka izraelskog dijamantnog tajkuna Levija Levijeva rekla je:

- Godinama smo patili zbog filma "Tinder Swindlera". Znali smo da vara žene i kompanije koje su nam dolazile i tražile da podmirimo dugove. Toliko smo se trudili da ga nateramo da stane.

Zatim je predstavljen Netfliksov dokumentarac koji je postao globalni hit, a Čagit je znala da on znači Sajmonov kraj.

- Znala sam da je igra za njega gotova. Više nije mogao da se pretvara da je neko ko nije, manipuliše, a ni da laže žene. Jednostavno, uhvaćen si. Svi su te videli - rekla je ona i dodala kako ju je zaprepastio emocionalni aspekt filma.

- On je u svojoj glavi zaista posedovao tu kompaniju, što je, svakako, bolesno i ludo.

Varalica sa Tindera, Simon Hayut
foto: Printskrin/Instagram

Iako "Prevarant s Tindera" pokušava sve kako se ne bi pojavio na sudu, Čagit je uverena da postoji pravda i da će "uskoro sve doći na svoje mesto". U tužbi se navodi da je Sajmon "prevario, falsifikovao i povredio žene, muškarce i kompanije širom sveta", predstavljajući se kao član porodice Levijev.

Varalica sa Tindera, Simon Hayut
foto: Printskrin/Instagram

U međuvremenu, njegove žrtve Čečil Fjelhoi, Pernila Sjoholm i Ajlen Šarlot još uvek su dužne novac u vrednosti od 700.000 dolara.

Iako mnogi prave šale na njegov račun, one su podsetile kako ne treba isključiti činjenicu da je Sajmon zaista opasan čovek kog se treba paziti.

- Moramo se zaštititi od njega i strpati ga u zatvor - poručile su.

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

Pokradena Teodora Džehverović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track