ISPLIVALE I ZAJEDNIČKE FOTKE, EVO KAKO IZGLEDAJU Lepu Nikitu ZGROZIO FLERT SA PUTINOM, opisala kako su završili sami u sobi (FOTO)
Foto: Shutterstock, IFA Film / United Archives / Profimedia

BLISKI SUSRET PRE 20 GODINA

ISPLIVALE I ZAJEDNIČKE FOTKE, EVO KAKO IZGLEDAJU Lepu Nikitu ZGROZIO FLERT SA PUTINOM, opisala kako su završili sami u sobi (FOTO)

Pop kultura -

Kada je svojevremeno glumica Pita Vilson izjavila da je predsednik Rusije, Vladimir Putin, pokušao da je zavede, izazvala je bujicu reakcija svetske javnosti.

Pita je svetsku slavu stekla ulogom u seriji "Nikita", gde je tumačila glavnu ulogu, a kako je svojevremeno ispričala, bliski susret s Vladimirom Putinom, imala je 2002. godine na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi.

Nikita, Pita Vilson
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Kako je ispričala, njih dvoje su se našli sami u prostoriji nakon što je Putin suptilno dao do znanja obezbeđenju da sve izvedu napolje, a on je, kako je istakla, pokušao da je zavede - dijamantskom ogrlicom.

- Nabacivao mi se. Bio je naporan - hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora - opisala je svojevremeno Pita svoj susret sa ruskim predsednikom, a ove njene reči tada su pokrenule lavinu komentara.

Nakon ove njene izjave koja je uzdrmala svetsku javnost, oglasio se i tadašnji šef festivala i domaćin večere, Nikita Mihalkov, koji je demantovao njene izjave.

Vladimir Putin, Peta Vilson, Džek Nikolson
foto: Profimedia

Rekao je da bi Pita mogla samo da sanja i oseća se privilegovano da joj se Putin nabacivao, ali da to nije bio slučaj, a da joj nije dao nikakvu ogrlicu nego privezak koji je sponzorisala jedna draguljarnica. Mihalkov je izjavio da se glumica napila toliko da je flertovala sa predsednikom ispred svog verenika, a Putin je uvek imao poštovanja prema pijanim ženama i nije hteo da je iskoristi. Takođe, navodno je Vilsonova postala toliko naporna da je obezbeđenje moralo da je izbaci.

Vladimir Putin, Peta Vilson
foto: Profimedia

Na fotografijama iz tog vremena može se videti da je glumica zaista bila u Putinovom društvu, te da su ljubazno ćaskali i flertovali na pomenutoj večeri, a na osnovu njihovih širokih osmeha može se zaključiti da su i te kako uživali.

Inače, lepa Australijanka, koja će u novembru napuniti 52 godine, ima sina Marlova iz veze sa dugogodišnjim partnerom Damjanom Harisom. Povezivali su je sa glumcem Raselom Krouom i frontmenom "Roling Stonsa", Mikom Džegerom, a pre izvesnog odlučila je da napusti glumu.

Od tada se bavi dizajnom, a pre nekoliko godina pokrenula je i svoj brend donjeg veša.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:42

RAT U UKRAJINI SE KUVAO 15 GODINA! Boško Jakšić: Putin hteo da sarađuje sa zapadnim zemljama, oni nastavili Hitlerovu politiku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja