SEVNULA ZABRANJENA ZONA, BEZ BLAMA PROKAZALA GRUDI! Pakao na crvenom tepihu, skandaloznim izdanjima ŠOKIRALI SVET: Gde je odeća?!
Foto: Profimedia

šta uradiše?

SEVNULA ZABRANJENA ZONA, BEZ BLAMA PROKAZALA GRUDI! Pakao na crvenom tepihu, skandaloznim izdanjima ŠOKIRALI SVET: Gde je odeća?!

Pop kultura -

Skandalozne odevne kombinacije potresle su sinoć Los Anđelesu gde je održana dodela BET nagrada. Ove nagrade iz godine u godinu tradicionalno se dodeljuju najzaslužnijim Afroamerikancima u šobiznisu, bilo da je u pitanju gluma, muzika, sport ili televizija.

Kao po običaju i ove godine crvenim tepihom prošetale su brojne slavne lepotice. Međurim, iako se od popularnih dama očekuje da se obuku u skladu sa događajem i elegancijom koju on nosi, zvezde ovaj put jednostavno nisu imale blama.

1 / 9 Foto: Profimedia

Poznate dame nisu propustile da zagolicaju maštu publici, ako se to uopšte golicanjem mašte, a ne čistom porografijom, provokativnim izdanjima, a neke su bile hrabrije od drugih!

Naime, pevačica Samer Voker pojavila se praktično potpuno gloih grudi - od pogleda je zaštitila samo bradavice zlatnim nalepnicama, a njena koleginica - reperka Lakeja u jednom trenutku zadigla je svoju svilenu, crnu haljinu i celom svetu pokazala svoje gaćice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track