SILOVALI SU ME KAD SAM BILA TINEJDŽERKA! Ćerka Aleka Boldvina iznela detalje šokantne prošlosti: To mi je promenilo tok ŽIVOTA!
Foto: Printscreen/Instagram

potresno

SILOVALI SU ME KAD SAM BILA TINEJDŽERKA! Ćerka Aleka Boldvina iznela detalje šokantne prošlosti: To mi je promenilo tok ŽIVOTA!

Pop kultura -

Neću danas u detalje da ispričam šta se dogodilo, ali bila sam silovana kad sam bila tinejdžerka i bila sam potpuno bez svesti kada se to dogodilo.

To je promenilo tok mog života, priznala je ćerka Aleka Boldvina (64) koju je dobio u braku sa Kim Besindžer, Ajrlend Boldvin (26) na TikToku. Kasnije u životu je i abortirala.

Ajrlend Boldvin
foto: Printscreen/TikTok

Godinama nikome nije rekla za incident, osim medicinskoj sestri koja ju je pregledala.

- Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da jesam, nanela je mnogo bola meni i ljudima koje volim - izjavila je Ajrlend pa dodala kako je u to vreme puno pila i išla po žurkama:

- Bila sam u nasilnim i toksičnim vezama i prijateljstvima... Uglavnom sam činila sve što sam mogla da bih sebi odvratila pažnju.

Ajrlend Boldvin
foto: Printscreen/Instagram

Videti toliko drugih hrabrih žena koje dele svoje priče, kaže, navelo ju je na razmišljanje kako bi izgledao njen život da je ostala trudna.

- I da sam morala odgajati bebu tokom svega kroz što sam prolazila u to vreme. Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup - rekla je ona.

Kasnije u životu je, kaže, neočekivano zatrudnela sa svojim dečkom:

Ajrlend Boldvin
foto: Printscreen/Instagram

- On mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želeo decu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam tačno kakav je osećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze - priznala je i dodala da je odabrala sebe:

- I opet bih izabrala sebe. To je tvoj život, to je tvoj izbor.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track