MUŽ KORTNI KARDAŠIJAN HITNO HOSPITALIZOVAN: Nakon što je završio u bolnici objavio ZABRINJAVAJUĆU PORUKU! Evo šta se desilo!
Foto: Profimedia

NIKO NE ZNA ŠTA MU JE

MUŽ KORTNI KARDAŠIJAN HITNO HOSPITALIZOVAN: Nakon što je završio u bolnici objavio ZABRINJAVAJUĆU PORUKU! Evo šta se desilo!

Pop kultura -

Bubnjar benda Blink-182, Travis Barker, hospitalizovan je u Los Anđelesu iz nepoznatih razloga, prenose strani mediji.

46-godišnji Barker, u društvu supruge Kortni Kardašijan, pojavio se u bolnici West Hills, a zatim je vozilom hitne pomoći prevezen u medicinski centar Cedars-Sinai. Kortni je sve vreme bila u pratnji hitne pomoći, prenosi TMZ.

Barker i rijaliti zvezda venčali su se prošlog meseca u Portofinu, u Italiji, a njihovo venčanje prikazano je u porodičnom rijaliti šouu "The Kardashians".

I dalje je nepoznato zašto je bubnjar završio u bolnici, a njegove obožavatelje zabrinula je njegova poslednja objava na Tviteru, u kojoj je samo kratko napisao, bez dodatnog konteksta: "Bože, spasi me."

"God, Save Me" je i naslov pesme s nedavno objavljenog albuma Mašin Gan Kelija, koji je Barker producirao. Pesma, na kojoj je Barker bio koautor, delom govori o ovisnosti o drogama, oporavku, mentalnoj neravnoteži i slavi.

Podsetimo, bubnjar je 2018. bio hospitalizovan zbog krvnih ugrušaka u rukama. Takođe je pretrpeo Travis Barker i celulitis, bakterijsku infekciju koja može uzrokovati oticanje, upalu i bol.

Godine 2008. učestvovao je u avionskoj nesreći nakon koje je zaradio opekotine trećeg stepena na većini tela, a u toj nesreći je poginulo šest osoba. DJ AM je takođe preživeo tu nesreću, ali je poginuo godinu dana kasnije.

Travis Barker
foto: Printscreen Instagram

Barkerova 16-godišnja ćerka Alabama Luela Barker takođe se juče oglasila na Instagramu, objavivši: "Molim vas, pošaljite svoje molitve."

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track