BIVŠI MUŽ BRITNI SPIRS POKUŠAO DA UPADNE U NJENU SPAVAĆU SOBU: Odmah strpan u ZATVOR, a sada otkriveni DETALJI SUĐENJA!
Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram/samasghari

INCIDENT

BIVŠI MUŽ BRITNI SPIRS POKUŠAO DA UPADNE U NJENU SPAVAĆU SOBU: Odmah strpan u ZATVOR, a sada otkriveni DETALJI SUĐENJA!

Pop kultura -

Bivši suprug Britni Spirs, Džejson Aleksander, navodno je pokušao da uđe u njenu spavaću sobu dok je pevačica bila u njoj na dan njenog venčanja sa Semom Asgarijem.

Bivši pripadnik obezbeđenje slavne pevačice svedočio je na sudu i otkrio da je Džejson pokušao da otvori vrata njene spavaće sobe, ali su ona bila zaključana, prenosi TMZ. Britni je u tom trenutku bila u sobi.

Pripadnik obezbeđenja, koji je zbog tog incidenta na kraju dobio otkaz, tvrdio je da je Aleksander više puta ponovio da mora da razgovara s Britni i da je traži, uprkos tome što se njegovo ime nije nalazilo na spisku gostiju. Dodao je i da se bivši suprug odmah uputio u smeru spavaće sobe nakon što se ušunjao na njeno imanje.

Radnik obezbeđenja je takođe izjavio na sudu da je Džejson Aleksander više puta viđen u blizini njenog poseda čak i pre samog venčanja. Navodno se tamo kretao i dan ranije, iako je upozoren da mora da se udalji.

Britni Spirs, Džejson Aleksander
foto: Profimedia

Nedugo pre incidenta njen bivši partner objavio je na Instagramu priču uživo iz blizine imanja u kojoj je rekao da je tu da "upadne" na venčanje. Takođe ju je nazvao svojom prvom i jedinom ženom.

Aleksander se izjasnio da nije kriv za neovlašćeni upad na posed, vandalizam i zlostavljanje, ali mu je uprkos tome tužilac takođe uručio optužbu za krivično delo uhođenja. Takođe ne sme da poseduje oružje ili pištolje, te mora da se odrekne bilo kakvog vatrenog oružja. Aleksander ostaje u zatvoru, a njegova kaucija iznosi 100 hiljada dolara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track