PONOVO UHAPŠEN ARIJANIN POSESIVNI BIVŠI: Prekršio zabranu prilaska, pa nakon PRETNJE UBISTVOM uradio OVO!
Foto: Profimedia

ne uči na greškama

PONOVO UHAPŠEN ARIJANIN POSESIVNI BIVŠI: Prekršio zabranu prilaska, pa nakon PRETNJE UBISTVOM uradio OVO!

Pop kultura -

Muškarac koji je već bio uhapšen zbog uhođenja slavne pevačice Arijane Grande, uhapšen je ponovno, a ovog puta nakon što je provalio u njen dom u Montesitu na njen 29. rođendan.

Aron Braun već je od pre poznat zbog uhođenja Arijane. Naime, uhapšen je prošlog septembra u njenoj kući u Los Anđelesu nakon što se pojavio sa velikim lovačkim nožem, navodno vrišteći na njeno osiguranje da će "je**** ubiti i nju i njih". Uhapšen je zbog kaznenih pretnji, a sudija mu je izdao zabranu prilaska Arijani.

Ariana Grande
foto: Printskrin/Instagram

Upozorenja ga nisu sprečila od daljih pokušaja približavanja pevačici

Nedavno je prekršio zabranu prilaska pokušavajući da pronađe Arijanu, te je ovog utorka trebalo da se prijavi zbog kršenja zabrane prilaska, ali u nedelju je otputovao u Montesito i ponovo provalio u njenu kuću.

Ariana Grande
foto: Printskrin/Instagram

Izvori tvrde da je u nedelju Braun nekako ušao u Arijanin dom u Montesitu. Srećom, ona u to vreme nije bila kod kuće, ali se oglasio sigurnosni alarm, pojavili su se policajci i uhapsili Brauna. Priveden je za uhođenje, provalu, oštećenje vodova, kršenje sudskog naloga i ometanje. Izjasnio se da nije kriv, ali Braun je trenutno u pritvoru.

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

Prvi susret majke i ćerke posle 52 godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track