ZA LJUBAVNIKA PRINCEZE DAJANE SVI SU BILI UBEĐENI DA JE OTAC PRINCA HARIJA: Evo kako danas izgleda čovek s kojim je varala Čarlsa
Foto: Profimedia

MNOGI TVRDE DA NEVEROVATNO LIČE

ZA LJUBAVNIKA PRINCEZE DAJANE SVI SU BILI UBEĐENI DA JE OTAC PRINCA HARIJA: Evo kako danas izgleda čovek s kojim je varala Čarlsa

Pop kultura -

Prošlo je 25 godina od tragične smrti princeze Dajane, a da tog 31. avgusta 1997. godine nije poginula u automobilskoj nesreći, danas bi slavila 61. rođendan.

O njenom ljubavnom životu se i dan-danas polemiše u medijima, a svetska javnost decenijama upoređuje fotografije nekadašnjeg oficira Džejmsa Hjuita, njenog nekadašnjeg ljubavnika, s fotografijama princa Harija.

Navodna velika sličnost vojvode od Saseksa sa čovekom s kojim je njegova majka bila u petogodišnjoj vezi osamdesetih godina i danas intrigira, zbog čega mnogi veruju da je zapravo on otac princa Harija, piše Daily Mail.

On je svojevremeno te navode demantovao.

- Ne, nisam - kratko je rekao svojevremeno.

Princ Hari
foto: EPA/ Andy Rain

Ipak, ti tračevi se nisu zaustavili, a on kaže da je to zato što oni "prodaju novine".

- Jadan momak, njemu je to teže palo nego meni - rekao je Hjuit.

Ime Džejmsa Hjuita je javnosti postalo poznato 1991. godine, kada je njegova tadašnja verenica obelodanila da je stavila tačku na njihovu vezu zbog njegove afere s princezom Dajanom.

Petogodišnja ljubavna afera princeze i bivšeg oficira vojske trajala je od 1986. godine, nakon što je bio angažovan da joj drži privatne časove jahanja.

Nakon što je afera dospela u javnost, Džejms je više puta optuživan od strane javnosti da je unovčio tu romansu, jer je navodno pokušao da prodaje ljubavna pisma koja mu je princeza slala.

Džejms Hjuit
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Devedesetih je bio i na ivici samoubistva, a kako je sam priznao u jednom intervjuu 2011. majka Širli mu je spasla život, zbog čega joj je veoma zahvalan.

Nakon toga, doživeo je moždani udar i danas živi sa majkom, a za život zarađuje tako što održava kuće i bašte u bloku u kojem živi njegova majka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track