VRELIJE NE MOŽE: Slavna manekenka se skinula POTPUNO GOLA i svima su popadale vilice! Leži NA PODU, a na fotki NIJE SAMA!
Foto: Printscreen/Instagram

MUŠKARCI ŠIROM SVETA LUDUJU ZA NJOM

VRELIJE NE MOŽE: Slavna manekenka se skinula POTPUNO GOLA i svima su popadale vilice! Leži NA PODU, a na fotki NIJE SAMA!

Pop kultura -

Slavna manekenka Emili Ratajkovski ponovo je uspela da frapira svetsku javnost fotografijom na kojoj pozira potpuno gola!

Emili, koja višemilionske pratioce na Instagramu često časti golišavim fotografijama, sada je otišla korak dalje, te se skinula do gole kože.

Slavna manekenka, koja se inače na Instagramu potpisuje kao Emrata, na fotografiji nije sama. S njom pozira i njen pas, a oboje leže na podu.

Njeni pratioci sada imaju prilike da uživaju u pogledu na njenu potpuno golu zadnjicu.

Emili Ratajkovski se inače pre nešto više od godinu dana porodila, a svoju izvajanu figuru je vratila u rekordnom roku.

Ona je naime samo 12 dana nakon porođaja prošle godine u martu objavila izazovnu fotografiju u pidžami, na kojoj se vidi njen go potpuno ravan stomak, nakon čega su mnogi krenuli da razvijaju teorije da manekenka nije ni bila trudna.

Ona se porodila 8. marta, i na svet je donela sina kome su ona i njen suprug Sebastijan Ber Meklard dali ime Silvester Apolo.

"Silvester Apolo Ber je došao na našu planetu. To se dogodilo 8. marta 2021. u najnestvarnijem i najlepšem jutru u mom životu.", napisala je Emili tada. Oni su u braku od 2018. godine, a trudnoću je objavila u oktobru 2020. godine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja