SAMO ZBOG NJEGA SAM OPET SPREMNA ZA AKCIJU! Prelepa glumica podelila PRELEPE vesti: Posle 4 godine napokon je povratio ovaj FRAJER
Foto: Profimedia

ON JE GLAVNI KRIVAC

SAMO ZBOG NJEGA SAM OPET SPREMNA ZA AKCIJU! Prelepa glumica podelila PRELEPE vesti: Posle 4 godine napokon je povratio ovaj FRAJER

Pop kultura -

Prošle su četiri godine otkako je Kameron Dijaz (49) rekla da se povlači iz glume, međutim, tada nije ostavila previše prostora za pitanja šta bi je moglo navesti da se vrati.

Sada se ispostavilo da je odgovor na to pitanje Džejmi Foks, očigledno. Dijaz se vraća u Holivud sa novom akcionom komedijom prikladnog naslova "Povratak u akciju". To će biti njen treći film sa Foksom.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Zajedno su glumili 1999. godine u filmu „Any Given Sunday“, ovde prevedenom kao „Samo igra“, i u rimejku mjuzikla o siročetu Eni iz 2014. godine, u kojem je glumila zlog čuvara. To je bio i njen poslednji filmski projekat pre penzionisanja.

- Džejmi Foks, samo si ti mogao da me vratiš u akciju!!! - napisala je glumica u Instagram Storiju i dodala:

- Jedva čekam, biće super!

Foks je u sredu na Tviteru otkrio vest o povratku Kameron Dijaz, podelivši audio snimak svog telefonskog razgovora sa njom. Kaže da je uzbuđena što će se vratiti glumi, ali nije sigurna da će završiti penzionisanje. Foks to rešava tako što je povezuje sa Tomom Brejdijem, najvećim igračem američkog fudbala svih vremena (i mužem Žizel Bundhen). Povukao se iz sporta u februaru, da bi se vratio mesec dana kasnije i pridružio Tampa Bej Bukanirsima. Govoreći u podcastu Kevina Harta "Hart To Heart", rekla je da se osećala "celokupnom" nakon što je donela odluku da se povuče.

- Zabavno je to raditi, volim to, volim glumu. I bila sam zaista srećan što imam ljude oko sebe koji brinu o meni i mojim interesima poslednjih 20 godina. Ali želela sam da imam svoj život kojim upravljam – rekla je tada Hartu i dodala da joj je odlazak omogućio da radi stvari koje je želela.

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track