MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2022! Sudbinske promene u ŽIVOTU ovih znakova ZODIJAKA: Uran u konjukciji sa severnim čvorom sprema ČUDA!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2022! Sudbinske promene u ŽIVOTU ovih znakova ZODIJAKA: Uran u konjukciji sa severnim čvorom sprema ČUDA!

Zanimljivosti -

Leto je već počelo, a najtopliji mesec svakako nam sprema zanimljicva dešavanja na svim poljima naših života. I tok će kod nekih glavne aktivnosti na polju posla, kod drugih će najzanimljivije polje biti ljubav. Od 10. jula predstoje sudbinske promene. Uran će biti u konjukciji sa severnim čvorom. Položaj planeta donosi pregršt izazova na mnogim poljima.

Ovan

Posao: Prva polovina meseca može doneti povećane troškove. Moguće su promene na polju posla, kao i započinjanje honorarnog posla. Ipak, budite oprezni kada su finansije u pitanju. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju.

ovan, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Prva polovina meseca donosi dosta druženja i lepih poznanstava. Stabilizaciju na emotivnom polju očekujte u drugoj polovini meseca. Mogućnost ulaska u ozbiljnu vezu sa nekim iz vašeg okruženja.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Možete raditi na promeni starih navika.

Bik

Posao: Prva polovina meseca odlična je za sve vrste dogovora i pregovora. Sve ćete završavati "u hodu". Pred vama je uspešan mesec kada je posao u pitanju. Takođe, otvorena je mogućnost odlaska na kraća putovanja.

bik, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Svima koji su duže sami idealan mesec za upoznavanje bitne osobe. Mnogima predstoji planiranje zajedničkog života i porodice. Zauzetima je savet da izbegavaju sukobe i pokažu razumevanje kada je voljena osoba u pitanju.

Zdravlje: Bićete puni energije. Snaga vam se vraća. Samo manje nervoze. Opuštajte se kada god vam se ukaže prilika za to.

Blizanci

Posao: Sve što vas je opterećivalo prolazi, samo pokažite malo strpljenja. Moguće je da ćete prihvatiti dodatne poslove. Pred vama je svakako dinamičan period. Finansije stabilne.

blizanci, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Prva polovina meseca donosi novitete, druženja i dosta lepih trenutaka na ovom polju. Druga polovina meseca donosi oslobađanja od svega što nije bilo kvalitetno. Kod zauzetih je situacija na emotivnom planu stabilna.

Zdravlje: Pomalo ste konfuzni i napeti. Radite na otklanjanju umora, više se odmarajte.

Rak

Posao: Očekuje vas realizacija planova, kao i dosta poznanstava sa osobama koje će vam biti od koristi. Zadovoljni ste kada je ovo polje u pitanju.

rak, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Budite spremni na to da ćete upoznati mnogo kvalitetnih ljudi u ovom mesecu. Mnogi od vas će ostvariti želje i biti emotivno ispunjeni. Zauzeti će uživati sa voljenom osobom.

Zdravlje: Puni ste energije. Priuštite sebi odlazak odmor koji će vam dodatno uvećati energiju za mesece koji dolaze.

Lav

Posao: Prva polovina meseca mogla bi da bude turbuletna. Izbegavajte sukobe sa saradnicima i kolegama. Svi nestabilni poslovi se mogu prekinuti. Druga polovina meseca stabilnija.

lav, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Prolazno nezadovoljstvo na ovom polju. Druga polovina meseca vam donosi stabilizaciju i mogućnost ulaska u lepu vezu. Ukoliko ste u vezi ili braku, izbegavajte konflikte sa voljenom osobom.

Zdravlje: Slaba koncentracija. Biće vam potrebno više sna, pa iskoristite slobodno vreme za odmor.

Devica

Posao: Odličan poslovni period. Dosta dogovora i pregovora svima koji ste povezani sa inostranstvom. Bićete zadovoljni svojom finansijskom situacijom. Drugu polovinu meseca iskoristite za odmor.

devica, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Sve nekvalitetne veze se mogu prekinuti u prvoj polovini meseca. Druga polovina meseca donosi zadovoljstvo i lepe emotivne trenutke sa voljenom osobom. Moguće nekima i planiranje ili proširenje porodice.

Zdravlje: Puni ste energije. Više se krećite. Prolazni problemi sa koštanim sistemom i hormonima.

Vaga

Posao: Sve krize i problemi u vezi sa finansijama ovog meseca prolaze. Predstoji vam iznenadni priliv novca. Svako ćete biti zadovoljni na ovom polju. Nezaposleni pronalaze posao.

vaga, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Čekaju vas pojačane strasti usmerite i uživanje sa voljenom osobom. Izbegavajte posesivnost i ljubomoru. Druga polovina meseca donosi harmoničan period na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, obratite pažnju na osobu koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Bićete skloni povredama. Više odmarajte i uživajte u prirodi i lepim mestima.

Škorpija

Posao: Odličan period za započinjanje posla u vezi sa inostranstvom. Svim Škorpijama aspektovano je rešavanje poslovnih problema. Oprez od nesporazuma svima koji se bave javnim poslom.

škorpija, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Svi koji su u lošim vezama ili braku mogu ovog meseca doneti odluku o raskidu, odnosno razvodu. Pokušajte da prevaziđete krize u drugoj polovini meseca. Ukoliko ste u stabilnoj vezi koja vas ipsunjava, planirajte putovanje sa voljenom osobom. Slobodnima iznenadno poznanstvo sa bitnom osobom.

Zdravlje: Prolazni problemi sa cirkulacijom i kardiovaskularnim sistemom. Više odmarajte u prirodi.

Strelac

Posao: Očekuju vas promene na ovom polju u toku meseca, ali i promena mesta boravka. Odnosi sa kolegama biće promenjivi. Mnogi Strelčevi će razmišljati o promeni posla.

strelac, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Na emotivnom planu situacija je stabilna. Može doći do prolaznog nezadovoljstva i nerazumevanja. Slobodnima je moguće lepo poznanstvo.

Zdravlje: Posvetite se nekoj vrsti rekreacija ili sporta.

Jarac

Posao: Stabilnija situacija na ovom polju. Bićete zadovoljni finansijama i uživaćete u plodovima rada. Vreme je i za odmor.

jarac, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Jul donosi zadovoljstvo i stabilizaciju na ovom polju. Mnogi će upoznati osobu koja će im promeniti život. Čeka vas ulazak u ozbiljnu vezu, planiranje zajedničkog života i porodice. Zauzeti, uživajte sa voljenom osobom, moguće proširenje porodice. Oprez samo ukoliko ste u nestabilnoj vezi ili braku.

Zdravlje: Više vremena provodite u prirodi. Obratite pažnju na ishranu. Prolazni problemi sa cirkulacijom.

Vodolija

Posao: Energija vam je usmerena ka ovom polju. Svima koji su razmišljali da pokrenu porodični biznis ovo je idealan mesec. Bićete puni energije i zadovoljni kada su finansije u pitanju.

vodolija, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom ako ste u braku ili vezi. Moguće je da razmišljate o preseljenju i započinjanju zajedničkog života. Lep period kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Moguća pojačana nervoza i konfuzne misli. Što više se opuštajte.

Ribe

Posao: Svi koji se bave komunikacijom, transportom ili radom preko interneta mogu očekivati veliki uspeh. Moguće kraće putovanje zbog posla. Vreme je da rešite sve što vas je opterećivalo. Realizacija poslovnih planova.

ribe, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav: Divan period za započinjanje veza ili zaljubljivanja. Ulazak u vezu sa nekom osobom iz okruženja ili koju već poznajete. Moguće planiranje zajedničkog života.

Zdravlje: Osećate se odlično. Puni ste energije. Više se krećite i vreme provodite u prirodi ili otpujte negde.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 07.1.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track