OZLOGLAŠENI REDITELJ MALTRETIRAO BOLESNOG BRUSA VILISA?! Isplivale JEZIVE STVARI sa snimanja filma! Evo šta ga je terao da radi!
Foto: Profimedia

EKSPLOATISAO GA

OZLOGLAŠENI REDITELJ MALTRETIRAO BOLESNOG BRUSA VILISA?! Isplivale JEZIVE STVARI sa snimanja filma! Evo šta ga je terao da radi!

Pop kultura -

Slavni glumac Brus Vilis nedavno je objavio da boluje od afazije, zbog koje je izgubio moć govora, a sada isplivavaju strašne tvrdnje o reditelju koji ga je navodno eksploatisao iako je znao da je u lošem stanju.

Rendal Emet, optužen u opširnom tekstu "Los Anđeles tajmsa" za nasilje nad ženama, konzumiranje droge i nuđenje glumicama uloga u zamenu za intimne odnose, navodno je koristio Vilisa iako je znao da je glumac u vrlo lošem stanju. Na taj način je njega dovodio u opasnost i zgrtao milione!

Brus Vilis
foto: Profimedia

Još pre dve godine na snimanju filma "Midnight in the switchgrass", Emet je navodno pokušavao da natera Brusa da šutne vrata, što glumac nikako nije uspevao, čak ni uz pomoć koordinatora za statiste. Bio je potpuno zbunjen i nije shvatao šta treba da uradi, a Rendal je pobesneo. Potom je pozvao suprugu, rijaliti zvezdu Lalu Kent, i rekao joj da Brus više ne zna ko je, gde je i ne može da zapamti tekst koji treba da izgovori.

Ali ga to nije sprečilo da i dalje sklapa ugovore za nove filmove sa Vilisom, jer je nakon tog incidenta glumac bio u još pet ostvarenja. Emet ga je navodno koristio kako bi uzeo što više novca za svoju produkcijsku kuću dok Vilis još, koliko-toliko, može da stane pred kamere.

Rendal Emet
foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njegova asistentkinja Ana Šimanska rekla je "Tajmsu" da bi Emet, kada bi mu trebalo još novca, javno govorio o snimanju "još nekog s*anja sa Brusom".

Producent poriče sve optužbe i kaže da nije znao da je Vilis loše, iako podvlači da su duže od 15 godina bliski prijatelji, pa se postavlja pitanje kako je moguće da nije znao da je legendarnom akcionom junaku zdravlje narušeno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track