ON JE GEJ, ONA PANS*KSUALKA, A U VEZI SU! Neobičan par ŠOKIRAO svet! Muzičar javno priznao: Palim se na FRAJERE, ali imam VERENICU
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

ON JE GEJ, ONA PANS*KSUALKA, A U VEZI SU! Neobičan par ŠOKIRAO svet! Muzičar javno priznao: Palim se na FRAJERE, ali imam VERENICU

Žena -

Kstijan Zek, mladi meksički gej muškarac, i Huana Martinez, kolumbijska panseksualna žena, vereni su i posvetili su nekoliko video snimaka na svojim TikTok nalozima kako bi podigli svest o pitanjima vezanim za seksualnu raznolikost.

Oboje su postali viralni govoreći šta misle i pokazujući svoju intimu.

- Činjenica da sam ludo zaljubljen u svoju devojku me ne čini manje gej, moja seksualna orijentacija je i dalje ista pre i posle Huane - kaže Kstijan. Huana jasno stavlja do znanja da se „ne možete vratiti nekome druge seksualne orijentacije“, piše Klarin.

Kristijan Zek, poznatiji kao Kstijan Zek, je pevač u Meksiku. Član je benda Urband 5. Poznat je i po svojim video snimcima na TikToku, gde ima više od 800.000 pratilaca. Huana Martinez je kolumbijska jutjuberka i influenserka sa više od dva miliona pratilaca na Instagramu. Kstijan je gej, dok je Huana panseksualac, a zaljubili su se nakon što su se upoznali 2015. na dodeli MTV MIAV nagrada.

Nakon što su se prvi put videli uživo, počeli su da se prate na društvenim mrežama, a zatim su počeli da se zabavljaju. Da ne bi bilo zabune, žena je otkrila da je panseksualka, odnosno osoba koja se zaljubljuje u drugog bez obzira na njegovu orijentaciju ili rodni identitet.

- Znam da zvuči čudno, ali Kris mi je od početka objasnio da voli samo muškarce - rekla je ona. Pošto je Kstijan uvek izlazio kao gej, njegova veza sa Huanom navela je mnoge njegove sledbenike da se zapitaju da li je on sada biseksualac ​​ili panseksualac.

Međutim, Kstijan je objasnio da činjenica da su on i njegova panseksualna partnerka zajedno ne menja njegovu seksualnu orijentaciju, jer ne zavisi od toga sa kim je u vezi. Huana Martinez objašnjava da je ona jedina žena koja se sviđa Kstijanu Zeku. U videu koji su zajedno snimili, par je rekao da je korišćenje etiketa veoma komplikovano. Međutim, iako se ona identifikuje kao panseksualac, a on kao gej, oni slobodno izlaze i žive svoju ljubav.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:52

MOĆNA MAGIJA ZA LJUBAV: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema POTREBNE SU JOJ SAMO 3 STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track