ĆERKA SLAVNOG GLUMCA IMALA SAOBRAĆAJKU: Za dlaku falilo da se prevrne PREKO LITICE! Tek što je dobila VOZAČKU DOZVOLU!
Foto: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NA SREĆU, SVE SE DOBRO ZAVRŠILO

ĆERKA SLAVNOG GLUMCA IMALA SAOBRAĆAJKU: Za dlaku falilo da se prevrne PREKO LITICE! Tek što je dobila VOZAČKU DOZVOLU!

Pop kultura -

Ćerka Čarlija Šina i Denis Ričards, 17-godišnja Lola navodno je u utorak uveče sletela s puta i udarila u nasip, piše britanski Mirror.

Srećom, incident je prošao bez povreda, a Lola tvrdi da je dobro, uprkos tome što je nakon nesreće imala glavobolju.

U automobilu marke Volkswagen bila su tri putnika, ali njihov identitet nije potvrđen.

Portparol policijske stanice okruga Malibu/ Lost Hils rekao je za The Sun da su pomogli kalifornijskoj patroli za auto-puteve u potrazi i spasavanju nakon što su primili poziv o automobilu koji visi na ivici litice na Stant Roudu, u blizini Topange u planinama Santa Monike. Kalifornijska patrola za auto-puteve potvrdila je da je automobil udario u nasip, ali se nije prevrnuo preko litice.

Niko nije prevezen u bolnicu, ali se maloletna Lola, koja je u januaru proslavila dobijanje vozačke dozvole, žalila na glavobolju nakon udesa.

Čarli Šin
foto: Profimedia

Podsetimo, Lola je rođena godinu dana nakon što su njeni roditelji odlučili da se raziđu, te je njihovo drugo dete, posle ćerke Semi. Denis je zatim usvojila treću ćerku, Elois, kao samohrani roditelj u junu 2011. Čarli je ima i ćerku iz prethodne veze i sinove blizance iz braka s trećom suprugom, Bruke Miler.

Lola je poprilično tiha na društvenim mrežama i ima samo 10.000 pratilaca na svom Instagramu, za razliku od njene sestre, koja je nedavno napravila nalog na OnlyFansu. Poslednji put je nešto objavila u martu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track