SUMNJIVA SVEKRVA TRAŽI POVOLJAN SMEŠTAJ NA MORU! Tviter se usijao: Treba upozoriti snaju, ovo je MANIPULACIJA! Svi je napali!
Foto: EPA/STR

NEKI SKUPLJAJU PARE ZA NJEN SMEŠTAJ

SUMNJIVA SVEKRVA TRAŽI POVOLJAN SMEŠTAJ NA MORU! Tviter se usijao: Treba upozoriti snaju, ovo je MANIPULACIJA! Svi je napali!

Žena -

Tviterom ovih dana kruži jedno zanimljivo pitanje koje je pokrenulo večitu raspravu o odnosu snaje i svekrve.

Naime, jedna žena se na Fejsbuk stranici posvećenoj letovanju u Grčkoj raspitivala ima li povoljnih apartmana za jednu osobu u Leptokariji u julu. Razlog za to je, kako je napisala u poruci, taj što će njeni unučići biti tamo s roditeljima, pa bi i ona volela da bude s njima.

"Draga moja, pitala bih nešto. Da li znaš nekog da izdaje povoljno apartman za jednu osobu u Leptokariji u periodu od 3. do 13. jula? Moji unučići idu sa roditeljima, a ja bih želela da budem sa njima. Koja cena bi bila? Imam samo 100 evra i veliku želju", pitala je žena, čija je poruka postala viralna na društvenim mrežama.

I dok se neki uveliko organizuju da skupe novac ženi da bi imala dovoljno, mnogi u svemu vide i "zadnju nameru".

Pišu kako svekrva zapravo potajno želi da iznenadi sina i porodicu i da se samo pojavi kod njih na moru – nepozvana.

Ističu kako oni to možda ne žele, pa ne bi bilo loše najaviti snaji šta je čeka, da bude spremna ako recimo na plaži odjednom vidi to poznato lice.

„Sve liči na manipulaciju i pasivnu agresiju“, glasi jedan od komentara.

Napominju da bi muž i žena baku poveli sa sobom da su hteli.

Problematično im je i što nije lepo kazala da bi išla sa njima, a ne ovako…

Veruju da su sin i snaja pobegli da se odmore od svega, pa i od nje, a ona bi da dođe da im drži sveću.

„Bolje idite u banju i uživajte. I sama sam svekrva i tašta i nikad mi ne bi palo na pamet da trčim za njima na more“, prokomentarisala je jedna korisnica Tvitera.

U svemu tome, palo je na pamet nekom da je baka možda jednostavno već sve dogovorila sa sinom i snajom, a da želi da sama nađe sebi smeštaj, da njih ne opterećuje time.

Ipak, jedan komentar se posebno izdvojio.

„Gospođa je pitala za smeštaj, nije tražila porodičnog terapeuta, sudiju, socijalnog radnika, psihologe amatere. Nije tražila savet da li da ide, pitala je za pomoć oko toga kako da ode.“

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:06

UKOLIKO PLANIRATE LETOVANJE U GRČKU! Ovo su nove cene, pogledajte koliko sada košta GIROS I KAFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track