RIKI MARTIN PRIJAVLJEN ZA NASILJE U PORODICI! Pevaču zabranjen prilaz bivšem partneru: Vlasti BEZUSPEŠNO pokušavaju da ga nađu!
Foto: Youtube screenshot

NEVEROVATNO

RIKI MARTIN PRIJAVLJEN ZA NASILJE U PORODICI! Pevaču zabranjen prilaz bivšem partneru: Vlasti BEZUSPEŠNO pokušavaju da ga nađu!

Pop kultura -

Portorikanski sud i policija naredili su Rikiju Martinu da se kloni svog bivšeg partnera nakon što je anonimna osoba prijavila policiji da je Riki maltretira, saopštila je policija.

Riki Martin
foto: Printscreen Instagram

Naredba je potpisana u petak, nakon što su vlasti pokušale da pronađu pevača kako bi mu uručile narudžbu, ali bezuspešno. Nije poznato ko je zatražio zabranu prilaska i nikakvi detalji nisu saopšteni, jer je nalog podnet prema zakonu Portorika o nasilju u porodici, koji zahteva potpunu anonimnost.

List "El Vocero" piše da u nalogu stoji da su Martin i druga strana bili u vezi sedam meseci pre nego što su raskinuli - pre dva meseca. Izveštaj citira deo u kome tužilac tvrdi da Martin nije prihvatio razdvajanje i da je viđen u blizini njegove kuće najmanje tri puta nakon raskida.

Riki Martin, Džvan Josef
foto: Profimedia

Naredbom se Martinu zabranjuje da kontaktira ili pozove osobu koja ga je tužila, a sudija će na kasnijoj raspravi odlučiti da li treba da ostane na snazi ili da se ukine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:00

MILICA PAVLOVIĆ OČITALA BUKVICU ĐORĐU DAVIDU Pevač komentarisao njen i nastup Saše Matića. pa DOBIO PACKE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track