CRNOGORSKOG KOMIČARA POSLE OPERACIJE POTERAO MALER! Nesreće se nižu, a on poručuje: Nešto me je u**alo do bola! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram

NEMA MIRA

CRNOGORSKOG KOMIČARA POSLE OPERACIJE POTERAO MALER! Nesreće se nižu, a on poručuje: Nešto me je u**alo do bola! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović, koji je zadobio povrede skokom u bazen polako se oporavlja, ali Jovanu, poznatijem kao Jodžir, nešto ne da mira, pa ga je u ovom kratkom periodu zadesila još jedna nesreća.

Naime, oglasio se, za njega tradicionalnim putem - preko instagram naloga - u video snimku u kome je ispričao čitavu situaciju u kojoj je povređena njegova ćerka.

Jovan Radulović, Jodžir
foto: Printskrin/Instagram

- Ja ceo svoj život živim transparentno i ne krijem ništa. Kao što vidite bolje sam, oporavljam se. Skinuo sam dren iz nosa, rana polako zarasta, ali sam tužan - poručio Crnogorac što je sve ostavilo u čudu.

Jovan Radulović, Jodžir
foto: Printskrin/Instagram

- Nema čoveka kome nisam pomogao, sebe smatram dobrim čovekom i nikoga ne mrzim, baš nikoga. Neprijatelje sam imao, ali ne mrzim ih, svakoga volim i ako mogu svakome ću pomoći - poručio je, pa dodao - ali mi se nešto "obrnulo".

- Da se ovako izrazim, nešto me je u**alo do bola, nešto mi se vraća, ali ne znam za šta - izjavio je komičar, pa nastavio - "Beka" mi je imala sinoć nezgodu, otkuinula je deo prsta, pa je operisana sinoć. Evo tata se nalazi u bolnici, ona u dečjoj bolnici sa majkom, oporavlja se - kroz suze objašnjava Crnogorac.

1 / 4 Foto: Printskrin/Instagram

- Malo emotivno, nemojte m izameriti, ja to ne mogu da držim u sebi, pa mi je lakše ovako. U svakom slučaju bićemo mi dobro i svima želimo dobro. Sve vas volim i svima vam hvala, samo mi držite palčeve da mi se beka oporavi i da ona bude dobro. Ona je tatina lavica i voli je tata najviše na svetu - zaključio je Jovan, a zatim su na video snimku usledile fotografije njegove ćerkice sa zavijenim šakama.

1 / 2 Foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

Jovana Jeremić trenirala u grudnjaku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track