EVO ZAŠTO JE BIVŠA KLIČKOVA VERENICA POSLALA DETE KOD OCA: Bila na ivici SMRTI, alkoholisana i puna tableta na koje se navukla!
Foto: Profimedia

holivudska glumica

EVO ZAŠTO JE BIVŠA KLIČKOVA VERENICA POSLALA DETE KOD OCA: Bila na ivici SMRTI, alkoholisana i puna tableta na koje se navukla!

Pop kultura -

Glumica Hajden Panetijer (32), bivša verenica boksera Vladimira Klička (46), prvi put je progovorila o svojoj zavisnosti.

Godinama se borila s time i postporođajnom depresijom, a otkrila je kako je izgledao njen put do oporavka.

Hajden Panetijer
foto: Printscreen/Youtube/People

Ispričala je da je imala samo 15 godina kad joj je neko iz tima počeo da nudi, kako ih je nazvala, "tablete za sreću".

- Trebalo je da me čine živahnom tokom intervjua i izlazaka na crveni tepih. Nisam imala pojma da je to stvar koja će otvoriti vrata moje propasti. Uvek kad sam mislila da sam dotakla dno, otvarala su se vrata novih zamki - rekla je za magazin People.

Kada joj je karijera bila u usponu, Hajden je počela sve više da konzumira alkohol i opijate. Kada bi se ujutro probudila, mogla je normalno da funkcioniše samo uz alkohol, a "droga i alkohol postali nešto bez čega nije mogla da živi".

Hajden Panetijer
foto: Printscreen/Youtube/People

"Budila sam se sa drhtavicom i jedini način da zapčnem dan bio je uz pomoć alkohola. Ćerku sam poslala kod oca i to je bila najteža stvar koju sam morala da uradim. Ali, želela sam da budem dobra majka, a da bih to bila morala sam da je pošaljem u bolje okruženje dok se ne izlečim".

Glumca tvrdi da je nije pila alkohol tokom trudnoće, ali da je odmah posle porođaja se vratila starom poruku. Ubrzo nakon što je ćerka Kaja otišla da živi sa Vladimirom Kličkom, par se rastao posle devet godina veze.

Vladimir Kličko, Hajden Panetijer
foto: Profimedia

"Lekari su mi rekli da će moja jetra otkazati. Više nisam dvadestogodišnjakinja koja može da se oporavi od mamurluka"

To je bio i razlog kraha njene ljubavi s Vladimirom Kličkom.

Hajden Panetijer
foto: Printscreen/Youtube/People

- Nije želeo da bude u mojoj blizini. Nisam ni ja želela da budem u svojoj blizini. Bila sam u ciklusu samouništenja - rekla je.

Pre četiri godine donela je odluku da njena ćerka ode da živi s ocem u Ukrajinu koja je trenutno u ratu, ali rekla je da je Kaja na sigurnom i da je oduševljena kako je zrela devojčica, a onda nastavila:

Hajden Panetijer
foto: Printscreen/Youtube/People

- Bile su to zaista teške godine. Postojala je samo siva boja u mom životu. Bila je to najteža stvar koju sam ikad morala da učinim, ali htela sam da joj budem dobra mama, a to ponekad znači pustiti - objasnila je priču o ćerki koju je rodila 2014. godine.

Nakon što je obolela od žutice i pretilo joj je otkazivanje jetre, Hajden je otišla na osmomesečnu rehabilitaciju. Bila je i na traumatskoj terapiji i bolničkom lečenju. Izjavila je da je napokon pronašla mir za kojim je dugo čeznula.

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube/People

- Uložila sam puno truda u sebe i morala sam biti brutalno iskrena. Uopšte nije bilo lako. Ali ne žalim ni zbog onih najružnijih stvari. Sada se osećam neverovatno. Kao da imam drugu priliku - rekla je glumica.

- Veoma sam zahvalna što sam ponovo deo ovog sveta i više to nikada neću uzimati zdravo za gotovo - dodala je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track