SVI ZNAJU KO JE MAJKA KATARINE ŽUTIĆ, A NJENOG OCA NIKO NE PAMTI: Bio legendarni glumac, a imao još dvoje dece i drugi brak!
Foto: ATA Images

NEVEROVATNO

SVI ZNAJU KO JE MAJKA KATARINE ŽUTIĆ, A NJENOG OCA NIKO NE PAMTI: Bio legendarni glumac, a imao još dvoje dece i drugi brak!

Pop kultura -

Popularna glumica Katarina Kaja Žutić nedavno se našla u ulozi profesorke hemije u seriji "Zbornica", a od tada je pokazala kako izgleda njena vikendica i kako se provodi na Adi Bojani.

Glumica život živi punim plućima, a o njenom životu mnogo se zna, posebno kada je u pitanju odnos sa majkom, Svetlano Bojković. Ipak, malo ko pamti ko je bio njen otac.

Svetlana Ceca Bojković, Katarina Žutić
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Svetlana je Katarinu dobila iz braka sa Milošem Žutićem od kojeg se kasnije i razvela. Miloš je i sam bio veliki glumac koji se našao u popularnim glumačkim ostvarenjima poput "Balkan Ekspresa 2", "Petrijinog venaca" i "Kamiondžija".

Ovaj brak se završio, a glumac se oženio glumicom Ognjankom Ognjanović, koja je već imala ćerku, glumicu Anastasiju Anju Mandić. U trenutku kada su se njih dvoje venčali Katarina je imala 12 godina, dok je Anja imala 11, a nova sestra je obema značila mnogo:

Miloš Žutić

- Bile smo u slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata.

Iz Milošine i Ognjenkine ljubavi kasnije se rodio i dečak Đorđe, koji je imao svega tri godine kada je Miloš tragično preminuo.

Anja Mandić
foto: Printscreen/Balkanskom ulicom

- Ja sam imala dvadeset godina kada je moj otac preminuo. Moj brat je imao samo tri, tako da je on zaista odrastao bez njega. Ja sam ipak imala odnos koji pamtim, savete kojih se sećam i stavove koje danas i sama zastupam, ponosna što sam njegova ćerka - pričala je ranije Katarina Žutić, Đorđeva polusestra, ćerka Svetlane Bojković.

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track