SKRIVENI POZIV UPOMOĆ?! Nova objava NAJTUŽNIJE PRINCEZE NA SVETU alarmirala javnost: Njenu sudbinu svi porede sa pričom LEDI DI!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

SKRIVENI POZIV UPOMOĆ?! Nova objava NAJTUŽNIJE PRINCEZE NA SVETU alarmirala javnost: Njenu sudbinu svi porede sa pričom LEDI DI!

Pop kultura -

Princeza Šarlin od Monaka poslednjom objavom na Instagramu ponovo je zabrinula javnost. Naime, lepa princeza koja je prethodni period provela u jednoj duševnoj bolnici radi psiho-fizičkog odmora, vratila se obavljanju dužnosti.

Princeza Dajana, Lejdi Di
foto: Profimedia

Iako cela kraljevska porodica Monaka tvrdi da je sve u redu sa princezom, mnogi su zabrinuti za njeno zdravlje, te se tiho prisećaju princeze Dajane i Šarlin upoređuju sa njim. Glasine o nezadovoljstvu lepe plavuše ne prestaju da se šire, a mnogi misle da je razlog za njenu sreću nesrećan brak i zarobljenost u ulozi princeze, slično kao što se pričalo za Lejdi Di pre mnogo gosina.

Šarlin, koja je nedavno podelila svoj digitalni portret, napravljen za potrebe njene fondacije koja pomaže u snadbevanju hranom za siromašnu decu u Južnoafričkoj republici dodatno je rasplamsala glasine i ogovaranja.

Na tom portretu princezino lice izgleda kao da se nalazi iza zatvorskih rešetaka, a krasi ga prepoznatljiv tužan izraz lica.

"Ne sviđa mi se što vas vidim tako, iza rešetaka", "Nadam se da ćeš pronaći unutrašnji mir", "Voleo bih da si malo sretnija", "Da li je ovo poziv u pomoć", "Čini mi se da je portret metafora za njen život u zlatnom kvaezu", nizali su komentari u sličnom duhu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track