NOSILA SAM DROGU U MAROKO I BILA MULA! Šokantna ispovest holivudske glumice: Sastavljala sam kraj sa krajem, nisam imala posao!
Foto: Profimedia

godinu dana nije radila

NOSILA SAM DROGU U MAROKO I BILA MULA! Šokantna ispovest holivudske glumice: Sastavljala sam kraj sa krajem, nisam imala posao!

Pop kultura -

Holivudska glumica Kameron Dijaz prisetila se mračnih trenutaka mladosti, kada je tokom devedesetih korišćena kao mula za drogu.

Srećom, od zlokobne sudbine spasila ju je glavna ženska uloga u blokbasteru "Maska" sa Džimom Kerijem, a samim tim i vrtoglavi glumački uspon.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Ovo eksplozivno priznanje dolazi u trenutku kada se 49-godišnjakinja posle osam godina pauze vraća na veliko platno i to u komediji "Back In Action".

Kameron se nedavno u podkastu "Second Life" prisetila početaka karijere kada se kao vitka, visoka manekenka preselila u Pariz u potrazi za poslom.

"Bila sam u Parizu celu godinu i nisam radila nijedan dan. Nisam mogla da pogodim nijedan posao kako bi preživela. Onda sam dobila jedan posao, ali, mislim ispostavilo se da sam mula koja treba da prenese drogu u Maroku - kunem se Bogom", ispričala je ova plavuša.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Kameron je istakla da do dolaska na aerodrom nije imala pojma da nosi nedozvoljne supstance, a otkrila je da ju je obuzela užasna panika kada je to shvatila.

"Bilo je to ranih 90-ih i dali su mi zaključan kofer u kome su navodno bili moji kostimi. Ja sam plavokosa, plavooka devojka u Maroku. Nosim iscepane farmerke i čizme sa platformom, imam spuštenu kosu - ovo je zaista nesigurno. Rekla sam im: "Ne znan, nije moje, nemam pojma čije je. To je bio jedini posao koji sam dobila u Parizu", objasnila je, a prenosi Blic Žena.

Izbegla je kaznu od najmanje 10 godina zatvora za trgovinu drogom, te se sa američkim zvaničnicama vratila u Francusku.

Kameron Dijaz, kupaći kostim
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track