MILIJARDER SE ODMAH ZALJUBIO U SLAVICU: Nije problem što je 28 godina MLAĐA i 30 centimera VIŠA! Nakon RAZVODA zgrnula bogatstvo
Foto: Profimedia

prava žena

MILIJARDER SE ODMAH ZALJUBIO U SLAVICU: Nije problem što je 28 godina MLAĐA i 30 centimera VIŠA! Nakon RAZVODA zgrnula bogatstvo

Pop kultura -

Ljubavna priča bivših supružnika Slavice Eklston (64) i Bernija Eklstona (91) ne prestaje da intrigira javnost iako je od njihovog razvoda prošlo 13 godina, prenosi Blic.

Ćerka Jove Radića i Ljubice Mailć, srpskog porekla, koja je odrasla u Rijeci, upoznala je milijardera Bernija Eklstona na trci Formule 1 1981. godine u Monzi. Organizatori ovog sportskog događaja angažovali su ju da reklamira poznatu sportsku odeću marke. Smetali su joj tada uslovi rada tačnije visoke temperature pa je žalila što je uopšte prihvatila ovu poslovnu ponudu. Nije ni slutila da ju je baš tada uočio jedan od čelnih ljudi događaja Berni Eklston, u to vreme vlasnik tima "Brabham".

Slavica Eklston
foto: Profimedia

- Proklinjala sam i vrućinu i trku i sela na neki zidić da zapalim cigaretu. Čim me je video, pozvao me je u svoj Moto-hotel. Bila je to njegova pokretna kancelarija u luksuzno opremljenom autobusu. Pozvao me je na piće, ali nismo mogli previše da razgovaramo jer ja nisam znala engleski, a on nije znao italijanski jezik. Ostavila sam mu broj telefona, ali onaj pogrešan. Morao je da okrena pola sveta da bi došao do mog broja i za nekoliko dana uspeo je da me pronađe - ispričala je Slavica u jednom intervjuu devedesetih.

Od prvog susreta do venčanja...

Slavica je 1985. postala gospođa Eklston, prezime je zadržala i nakon razvoda koji je usledio 2009. godine. Prvi su za krah braka saznali britanski mediji saznavši da se ona iselila iz zajedničkog doma vrednog 10 miliona funti.

Milijarder čije se bogatstvo danas procenjuje na tri milijarde dolara, demantovao je te natpise, ali razvod nije mogao da spreči.

slavica eklston
foto: profimedia

- Šta imam od njega? Dolazi sa posla posle osam, večera i ode da spava. Čak i ako je na odmoru, ne može dva minuta da sedi na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima - otkrila je Slavica razlog razvoda. A šuškalo se da je Berni i u nakon razlaza bio zaljubljen u bivšu suprugu.

Berni Eklston
foto: Profimedia

Brakorazvodna parnica je prema pojedinim izvorima trajala 58 sekundi, a prema medijima, Slavica je nakon toga dobila 1.2 milijarde dolara na koliko se i dalje procenjuje njena imovina. Međutim, ima navoda da je razvod zapravo nju skuplje koštao pa je navodno morala da bivšem suprugu isplati pozamašnu svotu novca.

Berni je 2012. oženio Fabijanu Flosi (46) sa kojom ima sina. I njegova treća supruga je poput Slavice i mlađa i viša od njega.

Podsetimo, Slavica Eklston je oko 30 centimetara viša od bivšeg supruga, i to naravno nije bila prepreka za ljubav. Razlozi su bili daleko ozbiljniji.

(Kurir.rs / Blic.rs)

Bonus video:

03:19

EVO KADA AJKULE OGLADNE I NAPADAJU! Eksperti o jezivim scenama koje su uznemirile javnost POSLE 6 SATI NEMA KUPANJA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track