ČUVENA TENISERKA IMA MUŽA ZA POŽELETI: Iako su Ani Ivanović pričali da nije za nju, ona je slušala svoje SRCE i sada izgleda OVAKO
Foto: Profimedia

ljubav cveta

ČUVENA TENISERKA IMA MUŽA ZA POŽELETI: Iako su Ani Ivanović pričali da nije za nju, ona je slušala svoje SRCE i sada izgleda OVAKO

Pop kultura -

Ljubavna priča čuvenog para traje godinama, a zvanično je počela 12. i 13. jula 2016. u Veneciji, gde su sklopili najpre građanski brak a potom organizovali crkveno venčanje, penosi Blic.

U čast godišnjice njihovog braka koji je primer stabilne veze javnih ličnosti, donosimo vam priču o njihovoj ljubavi, koju su u početku mnogi osporavali tvrdeći da on nije najbolji izbor za nju, a mogle su se čuti i priče da ona neće uspeti da zaseni njegove bivše ljubavi.

Ana Ivanović
foto: Printskrin/Instagram

Ana i Bastijan uvek jedno drugome čestitaju godišnjicu braka pažljivo osmišljenim porukama. Poznati par koji ima sinove Luku (4) i Leona (2), koji nose prezimena oba roditelja, ne ustručava da se da u javnosti pokaže emocije, mada to kod njih "teče" spontano.

Ova poznata Beograđanka je sa pet godina od roditelja Dragane i Miroslava tražila da je upišu u lokalnu školu tenisa u Beogradu. Ana koja je danas uzor mnogima, imala je idola - Moniku Seleš. Nije kriva Ana što su je od početka profesionalne karijere, od 2003. nazivali jednom od najlepših teniserki sveta.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Instagram

Ta pozicija donosila joj je unosne ugovore koji su sponzori, zbog nje, usput i menjali ne bi li je zadržali u svom timu (poznati sportski brend je nastavio saradnju sa Anom i nakon što je ostala u drugom stanju i uprkos prvobitnom dogovoru da se u tom slučaju ugovor prekida). Ali Ana nije bila samo lepo lice belog sporta. Ona je 2008. osvojila Rolan Garos što joj je donelo prvu poziciju na VTA listi gde se zadržala 12 nedelja. Kako su se radovali ljubitelji tenisa iz Srbije sa najboljom teniserkom sveta. Beograđanka je u karijeri koju je, na žalost fanova, završila u decembru 2016. osvojila 15 VTA turnira.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Instagram

Kada se opraštala od tenisa, čestitali su joj na postignutom velika imena, predstavnici najvažnijih turnira. Ana je ostavila trag. A to se računa i istorija to pamti. Pomenuti fanovi su izuzetno teško podneli kraj njene karijere. I danas je mole da se vrati na teren, što ona i uradi tokom rekreativnih mečeva. Ponekad rekreativno odigra meč i sa mužem, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, kojeg su Anini obožavaoci krivili za odluku o napuštanju tenisa.

Priča o venčanju u Veneciji i uticaju na Instagramu

Dvodnevna svadba Ane i Švajnija u Veneciji 2016. bila je svetski spektakl. Ana je kao mlada završila na stranama prestižnih časopisa. Nemački "Vog" joj je širom otvorio vrata, što su uradili i mnogi drugi modni brendovi uvidevši ogroman Anin modni potencijal.

Mama Luke i Leona ima ogroman uticaj i na Instagramu gde sa 1, 5 miliona pratilaca neguje veoma blizak odnos. A kao mama je veoma posvećena i kao svaka druga brižna mama? To je najbolji kompiment koji jedna majka može da dobije. Ana nesebično sa publikom deli intimne porodične momente. Ume da ceni podršku koju joj fanovi daju godinama. Ana je i veliki humanitarac. Amabasador je UNICEF-a, sa mnogo ljubavi pomaže ugroženoj deci.

(Kurir.rs / Blic.rs)

Bonus video:

01:11

Dalila na proslavi Zadruge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track