BIO JE NAJPLAĆENIJA DEČJA ZVEZDA: Seriju koja ga je proslavila napustio iz VERSKIH UBEĐENJA! Nema šanse da biste ga sad prepoznali
Foto: CBS Collection / Everett / Profimedia

NEKAD I SAD

BIO JE NAJPLAĆENIJA DEČJA ZVEZDA: Seriju koja ga je proslavila napustio iz VERSKIH UBEĐENJA! Nema šanse da biste ga sad prepoznali

Pop kultura -

Zvezda serije "Dva i po muškarca", Angus T. Džons (28), postao je slavan kao dete kada je u humorističkoj seriji uz Čarlija Šina i Džona Krajera glumio malog Džejka Harpera.

Snimljen je prošle nedelje dok je častio svog mlađeg brata Ota večerom u Los Anđelesu. Bio je gotovo neprepoznatljiv u sivoj kapici, naočarama i dugoj, gustoj bradi, koja je znatno narasla otkako je poslednji put viđen u javnosti u avgustu 2021.

Angus Džons
foto: Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Na vrhuncu svoje karijere, Džons je godinama bio najplaćenija dečja televizijska zvezda, zarađujući oko 350 hiljada dolara po epizodi do 2012, kada je napustio seriju zbog verskih uverenja nakon što je ponovo otkrio svoju hrišćansku veru, piše Daily Mail.

Angus Džons
foto: Profimedia

- Prestanite da gledate "Dva i po muškarca" jer vam ta serija puni glavu smećem. Ljudi kažu da je to zabava, ali nije i zato istražite kako televizija utiče na vaš mozak. Istražite sve malo i sami ćete zaključiti koliko je to loše. Nije moguće u isto vreme biti istinski bogobojazna osoba i učestvovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči - poručio je glumac 2012. godine nakon odlaska iz serije.

Angus Džons
foto: Profimedia

Džonsov nastup u hit seriji doneo mu je dve nagrade - Young Artists i jednu TV Land Award tokom deset godina glumačke karijere. Trenutno se procenjuje da je zaradio 20 miliona dolara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track