NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA KRAH BRAKA: Bajagino poslednje pojavljivanje u javnosti nije slutilo RAZVOD! Tada je objavio NAJLEPŠU VEST
Foto: Damir Dervišagić

ČUVA PRIVATNI ŽIVOT

NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA KRAH BRAKA: Bajagino poslednje pojavljivanje u javnosti nije slutilo RAZVOD! Tada je objavio NAJLEPŠU VEST

Pop kultura -

U domaćim medijima odjeknula je vest da se Momčilo Bajagić Bajaga, jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima, razveo posle 33 godine braka sa suprugom Emilijom.

Vest je posebno šokirala javnost, s obzirom na to da kada je muzičar poslednji put nedavno viđen u javnosti, ništa nije ukazivalo na to da u njegovom životu nešto nije kako treba, a kamoli da se razvodi. Zapravo, Bajaga je tada objavio lepe vesti.

Momčilo Bajagić Bajaga
foto: Ana Paunković

Bajaga je tada, vidno raspoložen, s novinarima podelio da je postao deda, te da je sada sve opušteniji.

- Postao sam deda. Imam lepu unuku Saru i sada mi je sve opuštenije u životu. Daleko od toga da sam krio da sam postao deda, nego, jednostavno, izbegavam da pričam o privatnom životu - naveo je on tada.

Podsetimo, Emilija i Bajaga bili su u braku 33 godine, a pevač je svojoj bivšoj supruzi posvetio sve pesme.

Momčilo Bajagić Bajaga, Bajaga
foto: Marina Lopičić

Njihova ljubavna priča jedna je o najlepših.

- Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o'ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko meseci smo profurali - istakao je muzičar svojevremeno u intervjuu za "Novosti".

- Meni je to bilo kao da me odbila, jer ne znam ko ne izlazi nedeljom - pričao je Bajaga u svojoj ispovesti.

Venčali su se 1989, sledeće godine su dobili sina Marka, a osam godina kasnije i ćerku Anđelu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:31:21

SCENIRANJE BAJAGA 05.12.2021

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track