GOLIŠAVA GOSPOĐA AFLEK: Prva objava Džej Lo nakon udaje za slavnog glumca! Nasmejana leži na krevetu, a svi gledaju u JEDAN DETALJ
Foto: Profimedia

NE KRIJE RADOST

GOLIŠAVA GOSPOĐA AFLEK: Prva objava Džej Lo nakon udaje za slavnog glumca! Nasmejana leži na krevetu, a svi gledaju u JEDAN DETALJ

Pop kultura -

Dženifer Lopez je od juče Dženifer Aflek nakon što se udala za slavnog glumca Bena Afleka, a danas je pažnju privukla prvom objavljenom fotografijom na Instagramu nakon nakon što je postala njegova supruga. Pozirala je na krevetu uz blagi osmeh i bez šminke.

Dženifer na fotografiji leži golišava u krevetu pokrivena jorganom, u ruci drži mobilni telefon, a u oči upada njena burma.

U opisu fotografije napisala je "Sadie!" pozivajući se na pesmu "Sadie, Sadie" čiji tekst govori: "Ja sam Sadie, Sadie, udata dama" uz haštag "znam da znate".

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se proteklog vikenda u Las Vegasu. Dženifer je fotografije s venčanja objavila na svom zvaničnom sajtu.

"Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi", napisala je i dodala da je to bila najbolja noć u njihovim životima.

Glumica i pevačica je za ovu priliku nosila dve vjenčanice - jednu libanskog dizajnera Zuhaira Murada, dok je druga bila sačuvana iz jednog od filmova u kojem je glumila.

Inače, u zapisniku okruga Kark stoji da je glumica i pevačica promenila ime u Dženifer Aflek.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track