NI BRED PIT NIJE OSTAO IMUN NA RIZIČNI DEKOLTE 36 GODINA MLAĐE KOLEGINICE: Trakama prekrila GOLE GRUDI, nije mu bilo svejedno
Foto: Antoine Flament / Starface / Profimedia

ZAJEDNO PROMOVIŠU FILM

NI BRED PIT NIJE OSTAO IMUN NA RIZIČNI DEKOLTE 36 GODINA MLAĐE KOLEGINICE: Trakama prekrila GOLE GRUDI, nije mu bilo svejedno

Pop kultura -

Holivudski glumac Bred Pit trenutno boravi u Parizu, gde promoviše svoj novi film "Bullet Train", u kome su mu se pridružile i druge kolege, ali najviše pažnje privukla je njegova mlađana koleginica Džoi King.

58-godišnji Bred pred fotografe je stigao u zanimljivom odelu narandžaste boje, ali to je u potpunosti uspela da zaseni 22-godišnja Džoi, koja je nosila kožne pantalone i kaput, a ispod kojeg su joj samo dve tanke trakice prekrile gole grudi, na koje je i njemu pogled nekoliko puta pobegao.

Bred Pit, Džoi King
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U uzbudljivom filmu u kojem glume pojavljuju se i Sandra Bulok, Aron Tejlor Džonson, Logan Lerman, Majkl Šenon, Zejzi Bic i Bed Bani, a premijerno bi trebao da bude prikazan 5. avgusta.

Bred Pit je u nedavnom intervjuu za GQ priznao da prolazi kroz zadnje poglavlje svoje karijere. Upravo će "Bullet Train", u kojem igra glavnu ulogu - ubicu Lejdibaga, možda biti njegov poslednji veliki projekat u filmskoj karijeri.

Bred je progovorio i o svojoj zavisnosti od cigareta, ali i osećaju samoće nakon razvoda od Anđeline Džoli.

Bred Pit, Džoi King
foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

"Nisam mogao da uzmem samo jednu ili dve cigarete dnevno. U životu sam se uvek osećao vrlo usamljeno jer sam kao dete odrastao sam, iako sam imao zagrljaje svojih prijatelja i porodice. Verovali ili ne, kada osetite bol i radost u isto vreme i naučite da se nosite s tim, jednostavno znate da je to zrelost i rast", ispričao je Pit o usamljenosti koju oseća nakon razvoda.

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu glumom je počeo da se bavi s 22 godine, a igrao je u filmovima kao što su "Klub boraca", "Igra pobednika", "Bilo jednom… u Holivudu" i filmskom serijalu "Okeanovih jedanaest".

(Kurir.rs)

Bonus video:

18:07

Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track