NIJE TREBALO NJOM DA SE OŽENI: Fanovi muža Nine Seničar RAZOČARANI njihovim venčanjem! Gore mreže nakon što su isplivale fotke
Foto: Profimedia

IMAJU ZAJEDNIČKU ĆERKU

NIJE TREBALO NJOM DA SE OŽENI: Fanovi muža Nine Seničar RAZOČARANI njihovim venčanjem! Gore mreže nakon što su isplivale fotke

Pop kultura -

Srpska voditeljka i glumica Nina Seničar se pre nekoliko dana, nakon višegodišnje veze sa američkim glumicem Džejom Elisom, venčala s njim, a sudbonosno da njih dvoje rekli su u Italiji.

Nakon što su na društvenim mrežama isplivale fotografije s glamuroznog venčanja, krenuli su da se nižu komentari, među kojima su se našli i oni negativni.

"Veliko venčanje Džeja Elisa i Nine Seničar u bašti u Toskani", pisalo je u opisu fotografija na kojima se vidi kako je glumac za ovu priliku izabrao bordo odelo, dok je mlada, oduševila sve venčanicom bez bretela i sa dubokim šlicem.

Mnogima je zapao za oko i Ninin veo koji se vukao po podu.

Isa Rej
foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Vraća se smoking iz 70-ih godina i leptir-mašne", "O ne, trebalo je da se oženi Isom Rej", bili su samo neki od komentara uz fotografije.

Inače, fanovi serije u kojoj Elis glumi i koja je jedna od najpopularnijih u Americi, napravili su pravu pometnju nakon svadbe svog miljenika, te su u komentarima pisali da je Džej pred oltarom trebalo da stoji sa koleginicom Isom Rej umesto sa našom voditeljkom.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:34

PLATILA SAM VEČERU, A ON HTEO ODMAH DA ME ŽENI! Nina Seničar otkrila kako ju je verenik OSVOJIO a potom i ŠTA ON MISLI O SRBIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track