SAMO ONA MOŽE DA POMIRI ZAVAĐENU BRAĆU: U rukama OVE ŽENE je sudbina odnosa prinčeva Harija i Vilijama!
Foto: Shutterstock/Sarnia, Shutterstock/360b

NJIHOV ODNOS JE SASVIM ZAHLADNEO

SAMO ONA MOŽE DA POMIRI ZAVAĐENU BRAĆU: U rukama OVE ŽENE je sudbina odnosa prinčeva Harija i Vilijama!

Pop kultura -

Napeti odnos između princa Vilijama i njegovog mlađeg brata Harija postao je još lošiji nakon što su Hari i njegova supruga Megan Markl dali intervju Opri Vinfri.

Kraljevska braća su u mlađim danima bili u mnogo boljem i bliskijem odnosu, pogotovo nakon smrti njihove majke Dajane, princeze od Velsa. Navodno je Vilijamova supruga, Kejt Midlton, preuzela svojevrsnu ulogu pomiriteljke kako bi svima povratila malo nade de će se braća jednom konačno pomiriti.

princ Vilijam
foto: EPA-EFE/Brian Lawless / POOL

- Postoji mali tračak nade koji bi spasio braću da jednom opet počnu da pričaju, taj mali tračak nade je Kejt - izjavio je blizak izvor za emisiju Royally Us.

Kejt Midlton
foto: AP

- Ona oseća da, uprkos svemu što se dogodilo, Vilijamu nije svejedno zbog gubitka Harija. Pokušavala je do sada da preuzme ulogu pomiriteljke, ali za sada još nema nekog uspeha - dodao je.

princ Hari
foto: Profimedia

Podsetimo, Hari i Megan pozvali su pre par meseci Vilijama, Kejt i njihovu decu na proslavu prvog rođendana njihove ćerke Lilibet, ali oni ipak nisu došli. Princ Vilijam i Kejt bili su taj dan zauzeti proslavom kraljičinog platinastog jubileja. Hari i Megan napustili su Veliku Britaniju bez pozdrava s Vilijamom i Kejt, pa tako malena Lilibet nije dobila priliku da upozna svoje rođake.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track