BRAK PRINCA ČARLSA I KAMILE JE VELIKA PREVARA?! Uvek imaju spremne osmehe u javnosti i za kamere, ali u palati OVO tvrde
Foto: EPA

Sve je laž?

BRAK PRINCA ČARLSA I KAMILE JE VELIKA PREVARA?! Uvek imaju spremne osmehe u javnosti i za kamere, ali u palati OVO tvrde

Pop kultura -

Vojvotkinja od Kornvola se udala za princa od Velsa 9. aprila 2005. godine na građanskoj ceremoniji. I ranije se govorilo o njihovoj velikoj ljubavi, ali...

Romansa je navodno umrla u braku princa Čarlsa i Kamile, a izvor blizak ovom paru tvrdi da sada žive odvojeno.

princ čarls
foto: Profimedia

Sin kraljice Elizabete i njegova supruga uvek imaju spremne osmehe za kamere kada zajedno idu na javne događaje. I danas u tim prilikama izgledaju zaljubljeno, ali iza zatvorenih vrata sasvim je druga priča: oni više nisu intimni jedno s drugim.

Pre mnogo godina, Kamila i princ Čarls šokirali su domaću javnost ali i celu planetu kada su procurele blago rečeno koketne poruke koje su upitili jedno drugom. Skandal nazvan Kamilagejt tada je bio zasnovan na šestominutnom snimku koji je bio namenjen samo njihovim ušima.

Međutim, u palati tvrde da su ljubavne izjave davnih dana potonule u zaborav.

Kamila Parker Bouls
foto: Profimedia

I sama vojvotkinja od Kornvola nedavno je otkrila prilično intrigantne detalje o svom braku sa princom od Velsa, priznala je da retko imaju vremena jedno za drugo, a insajder je potom ocenio ovu situaciju za National Enquirer:

- Kamilina iskrenost je šokantna, ne mogu da zamislim šta je sve mislila dok je o tome pričala. Tačno je da su ona i Čarls stvorili sliku zajedništva, ali iza vrata palate oni žive odvojene živote i jednostavno nisu tu jedno za drugog.

Osvrćući se unazad na njihove odnose, insajder je dodao:

kraljica Elizabeta, princ Čarls
foto: EPA / STR

- Kamilagejt je bio vrhunac njihove strasti, ali nešto se se dogodilo sa proždrljivim seksualnim apetitom koji je Kamila koristila da bi postala ljubavnica budućem kralju Engleske. Sada je samo potvrdila ono što mnogi već godinama misle - ovaj brak zaista je prevara!

Naravno, nema zvanične potvrde da se romansa princa Čarlsa i Kamile pogoršala iako je vojvotkinja od Kornvola otvoreno govorila o svom braku i priznala da ona i njen suprug retko imaju vremena jedno za drugo.

Kamila je rekla da se bori da nađe kvalitetno vreme da bude nasamo sa budućim kraljem zbog njihove zauzetosti. Priznala je da „ponekad to nije lako“, ali da „uvek pokušavaju da imaju poentu u danu“ kad se sastanu.

Inače, princ Čarls i Kamila su bili povezivani dok su još uvek bili u braku: on sa princezom Dajanom, a ona sa Endrjuom Parker Boulsom.

princ Luis, princ Čarls
foto: Chris Jackson / AFP / Profimedia

Kurir.rs/ibtimes

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track