KONAČNI OBRAČUN! Otac Britni Spris je devet meseci BEŽAO OD SUDA, zbog OVOG UŽASA će ga ipak stići ruka pravde!
Foto: Profimedia, EPA

dolijao

KONAČNI OBRAČUN! Otac Britni Spris je devet meseci BEŽAO OD SUDA, zbog OVOG UŽASA će ga ipak stići ruka pravde!

Pop kultura -

Otac Britni Spirs će morati da se pojavi na sudu u narednih 30 dana i konačno priloži sve dokumente koje zahtevaju pevačicini advokati u vezi sa optužbama da ju je pokrao, danju i noću kontrolisao, čak i dok je bila u spavaćoj sobi.

To nije sve, pevačica je ranije tvrdila da je pod nadzorom bila drogirana, primorana da nastupa protiv svoje volje i sprečena da se uda i ima više dece!

Britni Spirs
foto: Profimedia

Uprkos tome što je još krajem prošle godine oslobođena starateljstva, Britni Spirs se i dalje borbi sa svojim ocem zbog počinjenih finansijskih malverzacija i optužbi za nadzor dok je nad njom vršio kontrolu. Koraci koje je ovim povodom preduzimao Džejmi Spirs (70) uključivali su i angažovanje privatne firme za obezbeđenje, koja je Britni i sve osobe bliske njoj non stop držala pod prismotrom.

Sud je u novembru 2021. zvanično prekinuo 13-godišnje starateljstvo, presudivši da će joj biti dozvoljeno da ponovo preuzme kontrolu nad svojom imovinom i da više neće morati da plaća tim profesionalaca i advokata da nadgledaju njene poslove, koji joj je otac nametnuo.

MORAĆE DA „PROPEVA“

Džejmiju Spirsu je prošle nedelje naređeno da se pojavi na sudu kako bi se suočio sa njenim optužbama u vezi sa prismotrom.

Britni Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

On je negirao sve navode da ju je špijunirao koristeći tajne uređaje za snimanje skrivene u njenoj spavaćoj sobi. U podnesku sudu napisao je da „nikada nisam vršio ili odobrio bilo kakav nadzor nad Britninom spavaćom sobom u bilo koje vreme, uključujući i period tokom starateljstva“.

Međutim, Spirs će morati lično da se pojavi na sudu u narednih 30 dana i priloži sve dokumente koje zahtevaju pevačicini advokati, što su Britni i njeni advokati ocenili kao vreme konačnog obračuna:

Najnoviju odluku suda Britniin advokat Metju Rozengart je novinarima predstavio kao „dobar dan za pravdu“:

- Gospodin Spirs se, kako je sud utvrdio, do sada skrivao i bežao od svog svedočenja najmanje devet meseci. Ipak, došao je dan obračuna! Ovo je zaista dobar dan za pravdu.

Krađa, Srbija, Dolari, Milijarde

Njen pravni tim nastavlja da istražuje Spirsovo navodno „pogrešno upravljanje“ njenom imovinom, uključujući tvrdnje da je imao privatnu firmu za obezbeđenje da nadgleda Britniin telefon, privatnu komunikaciju sa njenim advokatom, i da je tajno snima u njenoj spavaćoj sa sadašnjim suprugom Samom Asgarijem i decom.

Advokati navode i da je Britnin otac tražio od kompanije Black Bok da mu pošalje „konkretne stavke sa iCloud-a gospođe Spirs, kao što su beleške o terapiji ili tekstualne poruke“, nadgledajući Britni i dobijajući GPS podatke kako bi saznao lokacije određenih ljudi, uključujući njene „bivšie romantične interese i ljubavne veze“.

I ONA JE NA REDU

Britni se, inače, nedavno udala za svog dugogodišnjeg partnera Asgarija na ceremoniji kojoj nije prisustvovao niko od njene uže porodice, uključujući kontroverznog oca, njenu majku i sestru Džejmi Lin, koja će se takođe uskoro naći na sudu.

Britni Spirs, Džejmi Lin Spirs
foto: Shutterstock/Kathy Hutchins, Printscreen/Instagram

Pevačicini advokati su uputili zahtev Džejmi Lin da „prestane i odustane od pogrdnog pominjanja Britni“ , što ona čini tokom promotivne kampanje za njene nove memoare.

„Ako to ne učinite, Britni će biti primorana da razmotri i preduzme sve odgovarajuće pravne mere“ - navodi se u pismu naslovljenom na Džejmi Lin, uz tvrdnje da memoari sadrže „obmanjujuće ili nečuvene tvrdnje“ i da Britni veruje da njena sestra laže zbog novčane dobiti.

Kurir.rs/Stylist

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track