OVA ŽENA JE S*KS BOMBA I NA PRAGU 8. DECENIJE: Skinula se u BIKINI, nema devojke koja joj ne zavidi, a muškarcima NIJE DOBRO!
Foto: Profimedia

BRUTALNO IZGLEDA

OVA ŽENA JE S*KS BOMBA I NA PRAGU 8. DECENIJE: Skinula se u BIKINI, nema devojke koja joj ne zavidi, a muškarcima NIJE DOBRO!

Pop kultura -

Manekenka Kristi Brinkli (68) pozirala je u kupaćem kostimu za naslovnicu jednog magazina i tako dokazala da su godine za nju samo broj.

Inače, ona je '80-ih godina redovno krasila naslovnice Sports Illustrated-a. Sada je posvećena svom vinskom brendu pod nazivom Belissima.

"Penušavo vino bez šećera je i ranije bilo moj apsolutni favorit. Dopada mi se ideja da mogu da uživam u čaši vina i istovremeno sledim pravila zdravog načina života", rekla je.

Dodala je da se u sedmoj deceniji i dalje oseća odlično i da je zahvalnost ključ svega.

"Svakog jutra nabrojim razloge zbog kojih moram da budem zahvalna. Na kraju shvatim da sam istinski srećna i ostvarena žena u svakom smislu", ispričala je.

Inače, ovo nije prvi put da je Kristi obradovala fanove pozirajući u ovakvom izdanju. U junu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u bikiniju tokom letovanja na ostrvima Terks i Kejkos.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

GLUMICA, MANEKENKA I MODEL! Jagoda ima ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO! Snajka oduševila žiri ŽENA ZMAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track