TEŽAK BRAČNI ŽIVOT BENA AFLEKA: Ceo svet PLAČE OD SMEHA zbog fotki s MEDENOG MESECA s Dženifer Lopez! Evo šta je glumac uradio!
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

HIT FOTO

TEŽAK BRAČNI ŽIVOT BENA AFLEKA: Ceo svet PLAČE OD SMEHA zbog fotki s MEDENOG MESECA s Dženifer Lopez! Evo šta je glumac uradio!

Pop kultura -

Glumca Bena Afleka su venčanje i medeni mesec očigledno jako izmorili. Naime, holivudska zvezda uhvaćena je kako vidno izmorena spava na nimalo udobnoj stolici, a ni poza u kojoj se nalazi se ne čini preterano udobnom.

Aflek je izgleda toliko bio umoran da je zaspao čim je seo, te mu udobnost nije ni bila prioritet.

Ben Aflek
foto: Lionel Urman / Sipa Press / Profimedia

Aflek se nedavno venčao s pevačicom Dženifer Lopez, a par se trenutno nalazi u Parizu, gde uživaju na svom medenom mesecu zajedno s Aflekovom decom Serafin, Vajolet, Maksom i Emom. Srećni mladenci ovih dana uživaju isprobavajući restorane francuske prestonice, a nedavno su snimljeni i na krstarenju rekom Sene.

Ben Aflek
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sve je to očigledno iscrpelo Afleka, koji je sebi uzeo trenutak da nadoknadi san, a neudoban položaj tela, stolica, pa ni sunce nisu mu previše smetali. Glumac je ubrzo postao viralan na Tviteru, a brojni korisnici nisu skrivali oduševljenje fotografijama.

"Ben Aflek je dar", "Trebalo bi da svaki letnji vikend provodim na brodu spavajući kao Ben Aflek", "Zašto spava na stolici? Iza njega je klupa", "Kad te uhvati umor", samo su neki od komentara na dremanje slavnog glumca.

Ben i Dženifer upoznali su se 2001. na snimanju filma "Gigli". Verili su se iduće godine, a nakon što su neko vreme odlagali venčanje, 2004. su se razišli. Aflek je nakon toga bio oženjen glumicom Dženifer Garner, s kojom ima troje dece, a Dženifer je bila u braku s Markom Entonijem, s kojim ima blizance. Dženifer i Aflek svoju romansu su obnovili prošle godine, a pre nekoliko dana su se venčali.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track