PRELEPA SRPKINJA ZASENILA SVE NA BOČELIJEVOM KONCERTU: O njenoj haljini s DUBOKIM DEKOLTEOM ne prestaje da se priča (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

S MEROM I STILOM

PRELEPA SRPKINJA ZASENILA SVE NA BOČELIJEVOM KONCERTU: O njenoj haljini s DUBOKIM DEKOLTEOM ne prestaje da se priča (FOTO)

Pop kultura -

Utisci sa spektakularnog koncerta slavnog italijanskog tenora Andree Bočelija, održanog u petak, još uvek se ne sležu.

Osim sjajne muzike i raskošnog glasa Andree Bočelija na obali Save mogli smo da vidimo i krem srpskog društva, a posebnu pažnju privukle su toalete poznatih dama koje su blistale.

Očekivano, ovaj koncert okupio je veliki broj poznatih i uticajnih ljudi iz domaćeg javnog života, a svi su se, bez izuzetka, odlučili za čistu eleganciju. Među njima se posebno izdvojila srpska influenserka Tamara Kalinić, koja već godinama živi u inostranstvu.

Andrea Bočeli, Jelena Tomašević
foto: Marko Obradović

Izdanje Tamare Kalinić na koncertu Andree Bočelija oduševilo je i najstrože modne kritičare.

Lepa brineta oduševila je jedostavnom, a moćnom kombinacijom kojoj je teško pronaći manu.

Tamara je za ovu priliku izabrala dugačku, svedenu toaletu sa potpisom luksuznog brenda YSL, a reč je o crnoj kreaciji ravnog kroja, čiji je gornji deo od pliša i u formi korseta, dok donji dolazi u kontrastnom, nešto manje svečanom materijalu.

Haljinu krasi i široki pojas koji je istakao Tamarinu vitku figuru, ali posebno upečatljiv detalj bio je jako, jako dubok dekolte koji je dodatno naglašen svetlucavim cirkonima. Uprkos činjenici da je izrez na haljini istakao grudi lepe influenserke, sve je delovalo prilično zavodljivo i nimalo vulgarno.

Ona je izdanje upotpunila skupocenim nakitom, ali i minijaturnom torbicom u koju ne može da stane ništa osim karmina i novca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

Najpoznatija modna blogerka Tamara Kalinić ekskluzivno za Kurir iz Pariza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track