SLAVNI GLUMAC UČESTVOVAO U SAOBRAĆAJKI: Odleteo sa motora u vazduh, a kamere su snimile šta se posle dešavalo s njim! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TMZ

motocikl i oldtajmer

SLAVNI GLUMAC UČESTVOVAO U SAOBRAĆAJKI: Odleteo sa motora u vazduh, a kamere su snimile šta se posle dešavalo s njim! (VIDEO)

Pop kultura -

Džejson Momoa je ovog vikenda bio umešan u zastrašujuću saobraćajnu nesreću sa motociklom - ali na sreću, svi su dobro i nema krivice, prenose američki mediji.

Džejson Momoa
foto: Profimedia

Kako su iz policije rekli sajtu TMZ "zvezda 'Akvamena' putovala u nedelju kanjonom Old Topanga u blizini oblasti Kalabasas - kada je u jednom trenutku tokom njegove vožnje, motociklista koji je išao u suprotnom smeru naleteo na njega obilazeći krivinu.

TMZ je rečeno da je vozač motocikla prešao u Džejsonovu traku tokom krivine, a zatim udario u levi prednji kraj Momoinog oldtajmera ... i nekako je poleteo, iako samo nakratko.

saobraćajka, Džejson Momoa
foto: Printscreen/TMZ

Motociklista je, na sreću, uspeo da se spusti na noge - ovo prema izvorima gorepomenutog sajta - ali ne pre nego što se odbio od Mominog vetrobrana, prešao preko haube da bi završio na drugoj strani. Kao što je rečeno, vozač je očigledno ostao da stoji nakon sudara.

Vozač motocikla je prevezen u bolnicu sa lakšim povredama -- uključujući modrice na nozi i povredu palca, ali osim toga je bio dobro. Džejson je takođe dobro, a policajci su bili na licu mesta i napravili izveštaj, ali nije bilo ničeg drugog.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track